Webinar: Ventilatie & EPB: BEN je klaar voor 2021

 • architecture-01-f
 • architecture-02-f
 • architecture-03-f

  Voorschrijvende partij? Blokkeer dan woensdag 21 oktober tussen 10u00 en 11u15 in jouw agenda voor het event 'Ventilatie & EPB: 2021', in samenwerking met SBM. Tijdens dit gratis webinar kijk je vooruit richting 2021. 

  Update EPB-regelgeving

  Ben je voorschrijver, ventilatieverslaggever, EPB'er of bouwpromotor? Kun je wel een update rond de EPB-regelgeving gebruiken? Wil je al even vooruitkijken richting 2021? Ben je benieuwd naar Duco's E‑peil verlagende oplossingen op het vlak van zonwering en ventilatie? Noteer dan alvast 21 oktober 2020 in je agenda voor het Ventilatie- & EPB-event in samenwerking met SBM. 

  Ventilatie en EPB richting 2021

  De E-peileisen worden strenger en strenger. Vanaf 2021 zijn ‘BEN-woningen’ met een E-peil van 30 de norm. Welke maatregelen zijn er op het vlak van ventilatie en zonwering? Of beter gezegd: welke performante ventilatieoplossingen zijn er om het E-peil te verlagen? Hoe zit het met het S-peil? Wat is de rol van vraaggestuurde ventilatiesystemen C en D binnen het toekomstig wonen? Wat zijn de mogelijkheden om oververhitting tegen te gaan? Tijdens dit webinar krijg je hierop een antwoord.

  Een update rond de regelgeving van ventilatie, hernieuwbare energie en zonwering wordt vakkundig gemodereerd door Luc Dedeyne (SBM). Door zijn praktische ervaring als architect, gekoppeld aan zijn passie voor energie & technieken heeft hij een zeer grote kennis van het energiezuinig bouwen. Als energieconsulent is hij het aanspreekpunt voor menig architect en EPB-verslaggever.

  Verplichte inschrijving

  De infosessie is volledig gratis, maar inschrijven is verplicht. Heb je interesse? Klik hier voor meer info en inschrijvingen. Je ontvangt voor aanvang een link om de sessie te volgen. Deze sessie is goed voor 1 uur permanente vorming.

  partnerklanten06

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel