De handen vrij voor iets nieuws

 • architecture-01-f
 • architecture-02-f
 • architecture-03-f
 • architecture-04-f

  De ergonomisch vormgegeven deurkruk FSB 1287

  Dankzij zijn hoekvorm en een omhoog gebogen handvat kan de nieuwe deurkruk FSB 1287 ook met de onderarm veilig en comfortabel bediend worden. Het resultaat: een comfortabel „handloos“ gebruik van de hoogste kwaliteit „made in Germany“ voor het verminderen van infectierisico's. De Brakelse Premium-beslagfabrikant profiteert bij de nieuwste productontwikkeling eens te meer van jarenlange ervaringen met oplossingen die speciaal voor Health & Care-gebruik zijn geconcipieerd.

  Voor de bediening ligt de onderarm op het hoekige uiteinde van de kruk – de return – en vormt hiermee een eenheid met het omhoog gebogen handvat. Op basis van een grondige analyse van antropometrische gegevens van gemiddelde lichaamsmaten zoals lengte, gewicht en lengte van armen, benen en dijbenen werd de optimale positionering voor de return vastgelegd op een hoogte van 111 cm. Hierbij kan de arm heel comfortabel op de deurkruk worden gelegd. De bediening zelf is hierbij onafhankelijk van de toegangsrichting (van links of rechts komend). Naast een veilige bediening blijven de handen vrij voor iets anders: voor het oppakken van medisch materiaal, een dienblad of andere apparaten.

  De beslagspecialist uit Brakel levert de nieuwe ergonomische deurkruk in een hoogwaardige roestvrijstaal-legering. Mocht het ondanks de nieuwe vorm toch tot een contact met ziektekiemen komen, garandeert de in serie geleverde, antibacteriële laag (FSB Anti-Infection Coating) optimale bescherming tegen infecties met 99,99 % reductie van ziektekiemen. De combinatie van chroom-nikkel-staal volgens DIN 17 440 spreekt aan door de hoge corrosiebestendigheid en is bijzonder ongevoelig voor stoot- en krassporen. Het oppervlak van roestvrij staal vormt bovendien een onzichtbare passieflaag die resulteert in een goede bestendigheid tegen ontsmettings- en reinigingsmiddelen.

  De productfamilie is inzetbaar bij projecttoepassingen en voorbestemd voor gebruik op deuren met een hoge gebruiksfrequentie, bijv. in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen, kinderdagverblijven, scholen of andere openbare gebouwen. Even ideaal geschikt is de deurkruk voor toiletten, o.a. in wegrestaurants: pas gewassen handen blijven hygiënisch schoon.

  www.fsb.de/fsb1287

  fsb

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel