IsoBouw introduceert een revolutionaire dakisolatie

IsoBouw introduceert een revolutionaire dakisolatie

Een geïsoleerd keper-/spantendak in één arbeidsgang.

De isolatienormen nemen alsmaar verder toe. Het gevolg: Steeds dikkere bouwdelen met  daarbij behorende problemen. Door de impact van de houtfractie worden onderbrekingen van de thermische isolatielaag groter. Hierdoor moet vaak dubbel-laags worden geïsoleerd. Dit brengt risico’s met zich mee omdat de continuïteit van het dampscherm en de luchtdichting niet meer gewaarborgd is. Hieruit kunnen condensatieklachten ontstaan. Bovendien wordt de montage bemoeilijkt. 

iRoof

Met oog voor deze problematiek heeft IsoBouw een opzienbarende nieuwe constructieve isolatie ontwikkeld voor hellende daken, genaamd iRoof.  

Met iRoof realiseert u sneller en tegen minder kosten een optimaal geïsoleerd hellend dak. Het meest opvallende kenmerk van iRoof is dat de kepers al fabrieksmatig geïntegreerd zijn in de isolatielaag. Op deze wijze kan de constructie én isolatie in één arbeidsgang worden aangebracht. Hierdoor is uw dak sneller wind- en waterdicht en direct optimaal geïsoleerd.

iRoof biedt u flexibiliteit, afwerkingsvrijheid en meer verwerkingsgemak. Met de doorlopende isolatielaag tussen de kepers en de tand-/groefverbinding creëert u een dak zonder koudebruggen. Zowel de tweezijdig met alu-folie gecacheerde isolatieplaat als ook de onderlinge verbinding sluiten het dak wind- en luchtdicht af zonder dat u een extra scherm hoeft te plaatsen. Het gevolg: Betere thermische prestaties en hogere energiebesparingen tegen lagere kosten. 

iRoof is een dampopen en constructief sterke, zelfdragende dakisolatie. De platen zijn leverbaar in projectspecifieke lengtes tot 7,5 m in diverse U-waarde t/m 0,12 W/m²K (RD 8,3 m2K/W ). Aan de binnenzijde kunnen kabels en leidingen op eenvoudige wijze worden weggewerkt. Vervolgens kunt u naar eigen keuze zelf invulling geven aan de verdere binnenafwerking, zoals bijvoorbeeld met gipsplaten. 

www.isobouw.be

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2019 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel