Welkom bij Brachot anno 2020!

 • architecture-01-f
 • architecture-02-f
 • architecture-03-f
 • architecture-04-f
 • architecture-05-f

  11 Family Members (o.a Brachot Surfaces, Beltrami, Kilkenny Limestone, etc.) - 20 groeves, 8 productiesites, 16 distributie-units en meer dan een eeuw ervaring en kennis verspreid over drie continenten. Dat is Brachot anno 2020. Het is het resultaat van een voortdurend groeitraject. Rond de tafel: een enorme expertise van groeve tot klant en een uitgebreid assortiment  in natuursteen en samengestelde materialen. 

  Bij Brachot zijn we overtuigd van de meerwaarde die onze producten dagelijks creëren. Ze zijn een bron van vreugde en tillen elke woon- of werkruimte meteen naar een hoger niveau. Meer dan dat: ze doorstaan de tand des tijds. Onze materialen zijn het resultaat van onze diepgewortelde langetermijnvisie voor het bedrijf. Een uiterst duurzame kijk ondersteund door onze drang om steeds betere bekledings- en landschapsmaterialen aan te bieden. En dat trekken we door in een allesomvattende dienstverlening: van ontginning over productie - verzagen en bewerken - tot distributie van blokken,platen, tegels en projecten in natuursteen en samengestelde materialen.

  Samen sterk, wereldwijd

  Binnen Brachot trekken onze Family Members allen aan hetzelfde zeel van eerlijkheid en betrouwbaarheid, nu en in de toekomst. Ze hebben elk hun specifieke expertise en uniek DNA. Brachot heeft zo wereldwijd de keten van ontginning, productie in verzagen en bewerken, en distributie in handen. 

  Enkele Brachot Family Members onder de loep…

  Brachot Surfaces springt meteen in het oog. Als Europese producent van hoogwaardig plaatmateriaal in natuursteen en samengestelde materialen is Brachot Surfaces een totaalaanbieder van kwalitatieve interieur- en exterieurafwerkingen. Hun gigantische aanbod aan platen in natuursteen wordt aangevuld met de collecties Unistone , Unimarble , Terrazzo en Uniceramica. Brachot Surfaces zet sterk in op technische innovatie, expertise en ervaring. 

  Beltrami staat gekend als innovator in natuursteentegels voor binnen en buiten. Ze zetten sterk in op creatieve vernieuwing en kwaliteit. Naast de distributie van standaardtegels in natuursteen, spelen maattegels verzaagd uit platen een steeds belangrijkere rol in het aanbod.

  Kilkenny Limestone (Ierland) is de naam van 3 groeves die tegelijk instaan voor de productie en distributie van blokken, platen, tegels en afwerkingsproducten in Ierse Blauwe Hardsteen. Deze veelzijdige, authentieke, kwalitatieve en duurzame natuursteen vindt zijn toepassing in allerlei stijlen, draagt de naam Kilkenny Limestone. 

  brachot vlaggen

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel