Skip to main content

Argenta Punch: glazen schuifdeuren tot 150 kg onzichtbaar ingewerkt

Argenta Punch: glazen schuifdeuren tot 150 kg onzichtbaar ingewerkt

Kamerhoge schuifdeuren zijn ook in glazen variant interessant voor hedendaagse interieurs in kantoren, lofts en woonkamers. Met een loopprofiel op of onzichtbaar in het plafond ingewerkt (plafondmontage), maakt dat het geheel natuurlijk nog een stuk strakker. Die plafondmontage kan zelfs zonder problemen gecombineerd worden met een vaste glazen wand. Maar even goed is er een bovenprofiel beschikbaar voor montage tegen de muur. En dat voor glazen schuifdeuren tot 150 kg zwaar met glasdiktes van 8, 10 en 12 mm.

Zowel de deur als al zijn componenten zijn steeds demonteerbaar, zelfs ingebouwd in het plafond en in combinatie met een vaste glaswand. Een plafondafdekprofiel maakt het geheel af en glazen schuifdeuren zijn dankzij dit deurbeslag ook terwijl ze volledig ingebouwd zijn steeds in de hoogte regelbaar. Alle onderdelen zijn vervaardigd in geanodiseerd, zwart geanodiseerd of geanodiseerd aluminium met inox look, wat perfect combineert met het glas. Dit schuifdeurbeslag is verkrijgbaar zonder of met ‘softclose’ systeem. In dat laatste geval remt de glazen deur zowel bij het openen als bij het sluiten automatisch af om een bruuske stop voor te zijn.

Dat voor de montage van dit softclose systeem geen uitsparing in het glas nodig is – de glasklem wordt zonder lijm op het glas gespannen –  onderstreept nog eens de montagevriendelijkheid van dit schuifdeurbeslag. 

Richtprijs (excl. BTW) : 959,49 euro

www.argentalu.com