Skip to main content

De nieuwe generatie douchegoten van ACO

De nieuwe generatie douchegoten van ACO

Het leven kan soms ingewikkeld zijn, streven naar eenvoud is dan ook vaak een verademing. Daarom komt ACO Douche naar buiten met een nieuwe generatie douchegoten. Het gamma vereenvoudigt en de splinternieuwe kaderloze douchegoot, ShowerDrain S+ wordt geïntroduceerd.

ShowerDrain S+

De nieuwe kaderloze douchegoot ShowerDrain S+ is de voortrekker voor de vereenvoudiging binnen het hele gamma. Deze inox douchegoot is eenvoudig te installeren, makkelijk te reinigen en straalt pure sierlijkheid uit. Dankzij de afbreekbare voetjes is de douchegoot makkelijk in hoogte af te stellen. De verstelring zorgt ervoor dat het opzetstuk met elke soort tegel te gebruiken is. Met één vingerduw kan het rooster makkelijk verwijderd worden (Tip & Flip) om het haarzeefje eruit te nemen en om meteen toegang te krijgen tot de afvoerbuis. De discrete helling biedt een optimale afwatering zonder opgedroogde watervlekken.

Lees meer op: https://acodouche.be/nl/product/showerdrain-s

De vernieuwde ShowerDrain C 

De vernieuwde douchegoot ShowerDrain C (ex Showerline Standaard) scoort nu nóg beter op vlak van hygiëne, design en techniek. Een nieuw roosterdesign, stelvoetjes en een aangelijmd waterdichtingsmembraan dragen bij tot deze verbetering. Bovendien zorgt de vernieuwde afgeronde sifon voor minder aanhechting van vuil of zeepresten.

Lees meer op: https://acodouche.be/nl/product/showerdrain-c

Opfrissing van het gamma

De wereld staat niet stil en evolutie is niet tegen te houden. Je kan niet vereenvoudigen zonder enkele producten uit het gamma te halen. De douchegoten Top Showerline + en S-line zullen stelselmatig uit het gamma verdwijnen.

Over ACO - ACO is specialist in afwatering. Het ACO-productgamma beheerst de gehele afwateringsketen, van het opvangen van water tot het afgeven aan de bodem, riool of oppervlakte. De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechnieken. ACO Douche omvat niet enkel afvoersystemen voor de particuliere badkamer, maar ook voor elke sanitaire ruimte van de woning en in publieke gebouwen.