Skip to main content

The best of Archicad

[widgetkit id="991" name="kubus-be-2021w16"]

We selecteerden voor jou vijf handige tools die je in deze videoreeks kan leren kennen. Hieronder vind je alvast meer info over deze leuke features in Archicad.

Renovatietool

De dag van vandaag kunnen we er niet meer omheen: er wordt ontzettend veel gerenoveerd. Des te belangrijker dus dat de software van de architect hier goed mee overweg kan. De Renovatietool van Archicad biedt hiervoor dé oplossing en zorgt ervoor dat je elementen vlekkeloos kan markeren als te slopen of nieuw te bouwen. 

Curtain wall tool

Curtain walls, oftewel gordijngevels, lijken misschien al snel niet van toepassing voor veel projecten. Maar wist je dat je deze ook op verschillende manieren creatief kan inzetten? Met de handige Curtain Wall tool van Archicad tover je de meest innovatieve oplossingen in je 3D-model. Benieuwd hoe dit kan?

Teamwork

Op afstand werken is de dag van vandaag meer de norm dan de uitzondering. Maar hoe zorg je ervoor dat je toch kan samenwerken met collega’s aan projecten en je die ene deadline haalt? Met Teamwork van Archicad kan je eenvoudig samenwerken aan één project, berichten sturen naar elkaar en wijzigingen voorstellen. Klinkt als muziek in de oren, toch?

Meetstaat Manager

Veel architecten baseren hun meetstaat op de VMSW-codering, daarom heeft KUBUS niet alleen de materialen hierop gebaseerd, maar ook de Meetstaat Manager ontwikkeld. Hiermee genereer je kant-en-klare detail- of samenvattende meetstaten. 

BIMx

Ervaar een virtuele tour door je ontwerp dankzij BIMx van Archicad: eenvoudig navigeren, plannen bekijken of zelfs rondwandelen met een VR-bril. Het kan met BIMx! Zo kan jouw klant door zijn woning wandelen nog voor het effectief gebouwd is. 

Wil je meer zien van deze leuke Archicad-tools? 

Schrijf je dan in via deze link en ontvang de videoreeks. 

Liever zelf deze tools een keer uitproberen? Download dan hier de trial.

kubus