BEKIJK DE FILM ‘IN PUBLIEKE OPDRACHT. 20 JAAR VLAAMS BOUWMEESTER’ - NAAR AANLEIDING VAN DE TWINTIGSTE VERJAARDAG VAN HET VLAAMSE BOUWMEESTERSCHAP WERD EEN FILMPJE GEREALISEERD OVER DE WERKING VAN HET TEAM VLAAMS BOUWMEESTER.
E-mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie.
Dinsdag 29/10/2019

 
 

Een (nieuw) groter formaat en
een (nieuwe) meer gerichte verspreiding

Geachte confraters,

Architectenkrant ijvert voor een beter gebruik van de natuurlijke hulpbronnen en kant zich tegen iedere vorm van verspilling.

Daarom heeft u nu de keuze om zonder kosten een gedrukte exemplaar van Architectenkrant te blijven ontvangen of om enkel een digitale versie in PDF in uw mailbox te krijgen.

Hoe maakt u de keuze?

Indien u liever de gedrukte versie van Architectenkrant blijft ontvangen, dan bevestigt u uw keuze nu op: architectenkrant.be

Als u uw voorkeur niet opgeeft, ontvangt u vanaf januari 2020 enkel nog de PDF-versie.

Maak hier uw keuze...

Bedankt voor uw medewerking en veel leesplezier.

Het AK-team

banner
architectuur
 

Structuur zonder muren

In de Californische woestijn in Joshua Tree rijst een ruim 4.600 vierkante meter groot huis op dat iets weg heeft van een gordeldier in zijn natuurlijke habitat.
Lees meer...

architectuur
 

Bekijk de film ‘In publieke opdracht. 20 jaar Vlaams Bouwmeester’

Naar aanleiding van de twintigste verjaardag van het Vlaamse bouwmeesterschap werd een filmpje gerealiseerd over de werking van het Team Vlaams Bouwmeester.
Lees meer...

architectuur
 

Zes gemeenten in Brussel engageren zich voor rustigere straten

In samenwerking met de huidige Bouwmeester hebben zes gemeenten zojuist een gids gepubliceerd over goede praktijken bij de herontwikkeling van “lokale” straten. Zij hopen dat hun minipleidooi zal worden gevolgd door anderen op regionaal niveau.
Lees meer...

architectuurarchitect: IDOM
 

Abstract Architecture #62
Een kwestie van context

‘Architectuur is altijd verbonden aan een specifieke situatie, maar ze moet deze situatie ook overstijgen en laten zien als onderdeel van een allesomvattende en betekenisvolle totaliteit.’ (Christian Norberg Schulz)
Lees meer / Raadpleeg een extract / Ontvang magazine...

NEW - NEW - NEW
banner
 
Indien u deze newsletter niet meer wenst te ontvangen kan u zich hier uitschrijven
© 2018 Media-Xel, All rights reserved