DAKkan festival komt terug! Europese uitwisseling van 2 Belgische kunstenaars met Faro en Chemnitz. Na twee geslaagde edities in 2018 en 2020, komt het dakenfestival DAKkan in september 2022 terug! Het doel van het festival is om zoveel mogelijk daken cultureel open te stellen voor publiek. Antwerpen telt 3000 voetbalvelden aan plat dak, waarvan momenteel slechts een heel klein deel wordt gebruikt voor warmterecuperatie, groen of publieke doeleinden. Het festival wil dit op een culturele manier aankaarten want dankzij een waaier aan activiteiten laat DAKkan zien wat er allemaal mogelijk is op een dak. Bezoekers zullen tijdens het festival opnieuw kunnen genieten van concerten, theater, dans, workshops, vertellingen, rondleidingen, yoga, en nog veel meer.
architectenkrant-newsletter-architecturearchitectenkrant-newsletter-architecturearchitectenkrant-newsletter-architecturearchitectenkrant-newsletter-architecture
architectenkrant architectuur newsletter

Architectenkrant - Newsletter - Vrijdag 20 mei 2022

 
 

Festival of the New European Bauhaus (9-12/06)

Van 9 tot 12 juni (dit jaar) is er het Festival of the New European Bauhaus. De hoofdactiviteiten van dit festival zullen fysiek in Brussel en online plaatsvinden, met nevenevenementen in de hele EU en daarbuiten.

Lees meer

 
 

DAKkan festival komt terug!

Europese uitwisseling van 2 Belgische kunstenaars met Faro en Chemnitz.

Lees meer

 
 

Stadhuis Antwerpen klaar voor de toekomst

Na een grondige restauratie en renovatie van 3,5 jaar opent in juni het stadhuis van Antwerpen opnieuw haar deuren.

Lees meer

 
 

‘Sundaze by Aluvision’ tilt outdoor beleving naar een nog hoger niveau

Aluvision ontwikkelt en produceert revolutionaire modulaire aluminium systemen voor allerlei indoor en outdoor toepassingen. Door ‘out-of-the-box’ te denken, ontstaan telkens weer nieuwe opportuniteiten in bestaande en nieuwe marktsegmenten. Zo ontwikkelde de Belgische specialist met Puro een innovatief gamma pergola’s en cabana’s die de outdoor beleving naar een nog hoger niveau tilt.

Lees meer

 

De nieuwe Geberit BIM Catalogus biedt compacte BIM-modellen voor praktische toepassingen

Met de nieuwe Geberit BIM Catalogus plug-in voor Autodesk Revit® hebben aannemers, installateurs, architecten en ingenieurs op elk moment toegang tot actuele ontwerpgegevens van Geberit. De Geberit BIM Catalogus plug-in biedt altijd de recentste gegevens in de doeltaal voor de betreffende markt en in de juiste lokale context voor het productassortiment. De plug-in is beschikbaar op de Geberit-website.

Lees meer

 

1000 x dank voor uw interesse!

De resultaten zijn binnen! Twee keer per week opent meer dan 60% van u een van onze nieuwsbrieven, tegenover 47% in dezelfde periode in 2021.

Lees meer

 

Yatra Travel
Architectuurreizen

Zoekertjes
en jobs

Archicards
Digital couponing

Volg ons:  architectenkrant lindedin architectenkrant pinterest

architectenkrant architectuur newsletter

Bekijk als een webpagina

MediaXel bvba
64 Maria van Hongarijelaan
BE - 1083 Brussel

Unsubscribe

Uitsluitend in het kader van uw vakinformatie,
kan uw e-mailadres eventueel worden doorgegeven
aan de partners die in deze nieuwsbrief aanwezig zijn.
Niet akkoord