Zoekertjes lezen

Expert medewerker Nazorg (m/v) Vooruitzicht

Als expert medewerker nazorg sta je in voor de nazorg van onze projecten, vanaf het einde der werken, in kader van onze 10-jarige aansprakelijkheid als bouwpromotor. 

In deze hoedanigheid bewaak je ook mee de kwaliteit van onze projecten en zorg je intern voor de nodige terugkoppeling naar onder meer onze project- en werfleiders verantwoordelijk voor de uitvoering en onze projectcoördinatoren en klantenbegeleiders die instaan voor het ontwerp.

Je beheert de klachten en zorgt voor een vlotte afhandeling ervan. Je coördineert dit op een vlotte manier en werkt zeer klantgericht.

Bij problemen schakel je onderaannemers in, maak je met hen de nodige afspraken en zorg je voor een goede opvolging hiervan.

Je bent ook betrokken bij de voorlopige oplevering van onze appartementen en woningen. In die hoedanigheid ben je het aanspreekpunt van onze klanten en sta je in voor een resolute en professionele aanpak.

Naast je contacten met klanten en de syndicus zal je in de uitvoering van je werk op frequente basis contacten hebben met onze onderaannemers, leveranciers en occasioneel met verzekeringsmaatschappijen en bouwkundige experten.

Wij zijn uitsluitend op zoek naar kandidaten met relevante praktijkervaring van minimaal 5 jaar. 

De kandidaat beschikt bij voorkeur over een bouwkundig of architectuur gerelateerd diploma.

Je beschikt aldus over de nodige technische bagage. Dit laat je toe om de nodige vaststellingen te doen, je een beeld te vormen inzake de eventuele oorzaken van het probleem, desgevallend onderzoeken aan te bevelen en mogelijke aansprakelijkheden vast te leggen.

https://www.vooruitzicht.be/jobs/technisch-medewerker-nazorg

Gelieve te emailen naar  of telefonisch contact op te nemen op 03/260 95 95 en te vragen naar Erik Koeklenberg.

architecture 04 i

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2019 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel