banner

Archidays 2014 : Doha (Qatar), Abu Dhabi en Dubai

Yas-hotel in Abu Dhabi (AE) - Architect : Asymptote

AFGESLOTEN

Archidays 2014 - Van 30 april tot 6 mei 2014.

Doha, Abu Dhabi en Dubai zijn steden van contrasten waar het verleden en het heden, het traditionele en het moderne leven harmonieus samengaan. Het zijn fascinerende plaatsen, mysterieus en boeiend, die zich onderscheiden door hun unieke kenmerken. Drie gastvrije steden in een warme sfeer, met de traditionele gastvrijheid geworteld in de mensen van het Midden-Oosten, waar de toekomst nu al... aanwezig is. Betwist, soms verguisd, wekken ze bewondering of afkeuring op, maar ze blijven  steeds boeien. Gedurende deze week  kunt u eigen mening vormen, de bijzondere architectuur ontdekken en wellicht uw zakelijke kansen wagen.

De kunst van het bouwen is vooreerst een zaak van verbeelding, dan van kennis en uiteindelijk van techniek. En het is ook een 'geesteshouding alvorens een beroep' zoals Le Corbusier het zo goed verwoordde. Om uw creativiteit en vakkennis te ontwikkelen, stellen we u sinds vele jaren de Archidays voor.

Archidays staat voor het ontdekken van verre continenten in kleine groep met een maximum comfort tijdens de bezoeken. Ze worden georganiseerd door een erkend specialist van reizen van hoog niveau, met formules die u een maximum aan keuzevrijheid laten en met steeds opmerkelijke bestemmingen wat betreft architectuur, zowel historisch als eigentijds. Dit alles maakt het succesrecept uit van ARCHIDAYS bij de professionelen in de bouwkunst.

De Emiraten: Doha(Qatar), Abu Dhabi en Dubaï

Gecontesteerd, soms verguisd, wekken deze steden bewondering of afkeer op, maar ze laten nooit onverschillig. Dubai en Abu Dhabi zijn steden met vele contrasten waar het verleden en heden, het traditionele en moderne leven harmonieus samengaan. Het zijn fascinerende plaatsen, mysterieus en spannend die elk een uniek karakter uitstralen. Beide zijn gastvrije steden met een warme sfeer, geworteld in de traditionele hartelijkheid van het Midden-Oosten. Een week om deze buitengewone architectuur te ontdekken en uw opinie te vormen. En misschien zijn hier professionele kansen voor u weggelegd.

Archidays 2014 - Van 30 april tot 6 mei 2014.

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Alsembergsesteenweg 842
BE - 1180 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties : Bea Buyse

+32 (0)477 77 93 68

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2018 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Alsembergsesteenweg 842, BE - 1180 Brussel