FAKRO lanceert nieuw uitzet-tuimeldakvenster op Batibouw

 FAKRO lanceert nieuw uitzet-tuimeldakvenster op Batibouw

Nog comfortabelere bediening, opening tot 45° en grote afmetingen.

Broechem, Nowy Sacz - 8 januari 2018. FAKRO, de tweede grootste dakvensterfabrikant ter wereld, blijft zoeken naar oplossingen om het gebruiksgemak van zijn producten te verhogen. Zo is de schuifschakelaar waarmee men de positie van de vleugel kan bepalen (ofwel uitzet- ofwel tuimelstand) van de nieuwe preSelect² onderaan het raamkader gesitueerd. Samen met de handgreep, die zich bij FAKRO standaard onderaan de vleugel bevindt, zorgen de producten van het merk voor een comfortabel gebruik. En dit zelfs voor kleinere personen.

Daarnaast heeft de preSelect² een openingshoek van 45°, bijna 30% meer dan de huidige preSelect. Daadoor krijgt men een grotere doorloopruimte en een vrij zicht naar buiten toe. Tenslotte zal dit dakvenster ook in 134x160 cm geleverd kunnen worden, naast al de gebruikelijke afmetingen, en dit zelfs met drie-lagige P5 beglazing.

Op Batibouw zal tevens het uitgebreide gamma aan platdakvensters van FAKRO getoond worden. Dit gaat o.a. van vlakke tot beloopbare platdakvensters, en van platdakvensters voor daktoegang tot rook- en warmteafvoer dakvensters voor platte daken.

De platdakvensters van FAKRO zijn reeds nu beschikbaar, check www.fakro.be voor prijzen. De nieuwe preSelect² zal beschikbaar zijn vanaf de zomer.

Tags: Daken, Batibouw