Een revolutie in waterplezier

Een revolutie in waterplezier

Douchen wordt een heuse persoonlijke spa-ervaring met de GROHE AquaSymphony - een emotioneel toevluchtsoord voor alle zintuigen

Droom van de zachte nevel van Tierra del Fuego, de warme zomerregen in Bali en het kleurenpalet van het noorderlicht. Duik onder in het rustgevende geluid van het operagebouw in Sydney en ervaar tegelijk de verfrissing van de Skógafoss-waterval in IJsland. AquaSymphony verenigt al deze geweldige sensaties in één perfecte spa-ervaring bij de gebruiker thuis. AquaSymphony, de meest luxueuze douche ter wereld, neemt ons mee op een boeiende reis naar de meest betoverende en prachtige plekken op aarde - en kondigt een revolutionair nieuw douchetijdperk aan.

Met zijn luxueuze douche die met de hand wordt vervaardigd in Lahr (Duitsland), tilt GROHE het badkamerontwerp naar een hoger niveau en maakt het volledig individueel waterplezier mogelijk. AquaSymphony belichaamt de ultieme ontspanning en combineert de meest exclusieve natuurlijke en kunstmatige spa-omgevingen in één allesomvattende douche-ervaring voor alle zintuigen. Met zijn indrukwekkende grootte van 1.016 mm x 762 mm creëert hij een samenspel van water dat verkwikkend en herbronnend werkt.

De AquaCurtain, een sluier van waterdruppels, valt neer en voert de gebruiker naar een dromerige dimensie. Het regenboogkleurige lichtgordijn zorgt voor een kalmerende chromotherapie met een gepersonaliseerd lichtspektakel terwijl verscheidene soorten douchestralen het water op de huid laten neervallen en zo wonderlijke sensaties creëren. De Waterfall XL-stralen, een extra brede wateruitloop, bootsen het gevoel van een waterval na. De Bokoma-stralen, acht dynamisch pulserende stralen, geven het gevoel van een stimulerende massage met de vingertoppen. De zeer grote en zachte waterdruppels van de Rain-straal zorgen voor een luxueus douchegevoel. De frisse, fijne nevel van de Drizzle-straal verjongt dan weer de huid. Bij de Pure-straal komt het water recht naar beneden gevallen en spoelt het stress weg zoals een borrelende bron in de bergen. De Gentle Steam is een optionele luxefunctie voor een persoonlijke spa. Het roept het ontspannende gevoel van een ontgiftend stoombad op voor een kalmerende en rustgevende ervaring.

Het uiterst geavanceerde geluidssysteem is een andere intelligente optionele functie waarbij persoonlijke favoriete muziek wordt gemixt met het geluid van het spetterende water. De F-digital Deluxe-basisunitbox kan worden aangesloten op een mobiel toestel van Apple of Android waarbij de GROHE SPA-app kan worden gebruikt om licht, geluid en stoom perfect in te stellen. Dankzij deze fantastische technologische functies kan de gebruiker op nieuwe manieren van de douche genieten.

Ongeëvenaarde luxueuze individualisering

Het brede scala aan functies kan in elke combinatie worden gebruikt: met AquaSymphony kan iedereen de douche-ervaring van zijn dromen omtoveren tot realiteit. En dat met een onovertroffen kleurontwerp: rood als een dure Ferrari, roze als een schattige flamingo of blauw als de diepe wateren van de oceaan? Voor de ultieme individualisering biedt GROHE de mogelijkheid om een favoriete kleur toe te voegen, waardoor de AquaSymphony-ervaring wordt omgezet in een perfecte douchesymfonie. Met deze perfecte, op maat gemaakte thuisspa moeten we niet langer elders heen voor een ontspannende spa-ervaring.

"Onze klanten vertellen ons dat ze door hun drukke, moderne levensstijl minder tijd hebben voor de traditionele gezondheids- en wellnessbehandelingen zoals een uitstap naar een kuuroord. Ze zoeken daarom naar manieren om zichzelf thuis te verwennen", legt Michael Seum, Vice President of Design bij Grohe, uit. "Het baanbrekende ontwerp van de AquaSymphony-douche en het uitgebreide aanbod aan functies spelen meteen in op die behoefte door alle luxe van een spa-ervaring samen te brengen in hun eigen badkamer."

Rijk SPA-gamma voor individueel waterplezier

AquaSymphony maakt deel uit van het luxueuze SPA-gamma van GROHE, een samensmelting van de allerbeste spa-ervaringen, de Duitse technologie en de legendarische GROHE-kwaliteit die levenslang meegaat. Het gamma is geschikt voor alle plekken in huis, met onder meer de bekroonde Sensia®, de nieuwe generatie douchetoiletten, als hoogtepunt. Dankzij de individuele instellingen voor de temperatuur van het water, de kracht van de waterstraal en de reinigingsmodus die worden opgeslagen als een persoonlijk profiel, is Sensia® de ultieme ervaring voor ontspannen comfort en hygiëne.

GROHE SPA staat symbool voor de ultieme luxueuze waterervaring bij de gebruiker thuis: de badkamer wordt omgetoverd tot een emotioneel toevluchtsoord voor alle zintuigen en staat garant voor volledig individueel waterplezier - altijd wat het moet zijn, nooit overdreven.

 

Tags: Technieken