Duurzaamheid, efficiëntie en totale creatieve vrijheid in één: gevelbekleding in leien

 • cupa-pizarras-

  cupa-pizarras-

 • cupa-pizarras-

  cupa-pizarras-

 • cupa-pizarras-

  cupa-pizarras-

 • cupa-pizarras-

  cupa-pizarras-

  Gevelbekledingssystemen zijn de meest efficiënte optie om te isoleren langs de buitenkant: ze zijn de beste oplossing om de energie-efficiëntie van een woning te verbeteren en echte besparingen te genereren. Deze systemen worden momenteel beschouwd als de meest efficiënte langs de buitenkant van gebouwen.

  Maar als je de thermische isolatievoordelen combineert met de natuurlijke schoonheid van leien, kom je tot een duurzaam en concurrerend alternatief voor het bekleden van eender welk type gevel. En zo is CUPACLAD® ontstaan: een totaalgamma van verluchte gevelsystemen in natuurleien die nieuwe mogelijkheden voor gevelontwerp bieden.

  De nieuwe CUPACLAD®-systemen werden ontwikkeld met de steun van Deense architecten en installateurs en zijn geschikt voor om het even welk architectuurproject, zowel nieuwbouw als renovatie. Ze zijn licht, eenvoudig te installeren en helpen esthetische, moderne gebouwen te creëren.

  CUPACLAD® vereenvoudigt ook de koeling van het gebouw in de zomer en de controle van warmteverlies in de winter zodat meer energiebesparingen mogelijk zijn bij een verhoogd thermisch comfort.

  Redenen om te kiezen voor geventileerde gevelsystemen?

  1. Efficiëntie. De CUPACLAD®-gevelbekledingssystemen zijn compatibel met elk type isolatiemateriaal en vormen een echte partner tegen energieverspilling.
  2. Milieubewust. CUPACLAD® is een van de meest ecologische opties voor gevelbekleding dankzij natuurleien die zich duidelijk onderscheiden van prefab producten.
  3. Duurzaamheid. Leien hebben een uitzonderlijk lange levensduur, en een maximale, brandvertragende en waterdichte weerstand. In tegenstelling tot andere kunstmatige producten blijven de eigenschappen van leien ongewijzigd, zowel visueel als technisch.
  4. Esthetisch: CUPACLAD® biedt de mogelijkheid om de energieprestatie en het leefcomfort van eender welk project te verbeteren door een totaal andere dimensie te bereiken: elegantie met een uniek sterk karakter.

  Daarnaast biedt het gamma van CUPACLAD®-systemen alternatieven voor zichtbare en onzichtbare bevestiging, en verschillende ontwerpen naargelang van het leiformaat waardoor het een perfecte aanvulling is op elk type project. De absolute oplossing voor elke behoefte!

  Voor meer informatie zie de CUPACLAD website.

  cupa pizarras logo nl

  Tags: Gevels