Caparol schroeft de kwaliteit van buitenmuurverven verder op!

Caparol schroeft de kwaliteit van buitenmuurverven verder op!

Caparol heeft de kwaliteit van zijn buitenmuurverven verder aangescherpt. De producten AmphiSilan en ThermoSan bieden dankzij de toepassing van Nano-Quartz technologie al jaren de oplossing voor gevels die lang mooi, schoon en beschermd moeten blijven. De specialisten van Caparol zijn er in geslaagd om deze technologie nog verder te verbeteren waardoor de kans op vervuiling door algen en schimmels nog kleiner is geworden. De afwerklaag droogt na een regenbui sneller op en vuil krijgt nog minder gelegenheid zich aan de gevel te hechten. De buitenmuurverven van Caparol worden internationaal al sinds jaar en dag als toonaangevend beschouwd.

Nano-Quartz technologie

AmphiSilan en ThermoSan zijn allebei producten op basis van siliconenhars. Ze behoren al jaren tot de topproducten voor het afwerken van zowel sierpleisters als metselwerkgevels. De toepassing van Nano-Quartztechnologie zorgt ervoor dat de gevels zichzelf reinigen en daardoor langer schoon blijven. Opdrachtgevers verwachten steeds betere prestaties van de vakman; Caparol zorgt ervoor dat je aan die verwachtingen kunt voldoen.” De nieuwe kwaliteit van AmphiSilan en ThermoSan is uitgebreid getest. Daarbij zijn onder meer warmtebeeldcamera’s ingezet, die lieten zien dat het oppervlak van de vernieuwde producten aantoonbaar sneller droogt.

Stabiele kleuren

De bestaande én verbeterde buitenmuurverven garanderen een maximale kleurstabiliteit. Architect, schilder en opdrachtgever kunnen daarbij beschikken over alle 500 kleuren uit de Caparol Fassade A1 waaier. De technologie in de producten zorgt voor een duurzame en langdurige bescherming van gevels tegen invloeden van onder meer weer en verkeer.

Caparol Clean Concept staat voor duurzaam – schoon en kleurstabiel!

www.caparol.be

Tags: Gevels