Gevels beschermen, verfraaien & isoleren met Caparol

 • Caparol-Capatect-

  Caparol-Capatect-

 • Caparol-Capatect-

  Caparol-Capatect-


  Thermische gevelisolatiesystemen zijn inmiddels flink ingeburgerd in heel Europa. Maar smaken verschillen. Los van het technisch nut wil het oog ook wat. De juiste textuur in de juiste kleur. Of er nu gekozen wordt voor een organische of minerale afwerking.
  Caparol biedt meerdere opties om een thermisch gevelisolatiesysteem tot zijn recht te laten komen. Soms is budget doorslaggevend, in andere gevallen moet een systeem vooral kunnen weerstaan aan de soms stevige impact van zijn omgeving. Ook wanneer donkere kleuren gevraagd worden, zijn er nu technisch verantwoorde systemen.
  In onze onderneming staat techniek ten dienste van de praktijk en niet andersom. Verder wordt u in het kiezen van de juiste oplossing ondersteund door een enthousiast netwerk van specialisten, zowel op technisch als esthetisch vlak.
  Er bestaat ook een uiterst gebruiksvriendelijk systeem om de gekozen oplossingen te visualiseren, de Caparol Spectrum software, die zowel online als in een professioneel softwarepakket beschikbaar is.

  Nieuwbouw versus renovatie

  Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, de kwaliteit van elk object wordt in ruime mate bepaald door het correct toepassen van bestaande systemen. Bij een duurzame verbouwing zijn er doorgaans minder opties dan bij nieuwbouw. Het enorme voordeel van een thermisch gevelisolatiesysteem is dat de mogelijkheden haast onbeperkt zijn, omdat deze techniek wordt toegepast aan de buitenzijde van de woning.

  Eigenschappen van thermische gevelisolatiesystemen

  De voornaamste eigenschappen op een rij:
  •    Slagvast, sterk en bestand tegen hagelschade
  •    Moeilijk ontvlambaar, niet brandbaar
  •    Bestand tegen mos, algen en atmosferische vervuiling
  •    Ruime creativiteit: alle vormen
  •    Kleurconcepten
  •    Alle afwerkingen

  Caparol als systeempioneer

  Sinds het ontstaan van thermische gevelisolatie, halverwege vorige eeuw, timmert Caparol mee aan de weg. Het streven naar innovatie ten dienste van het eindresultaat mondde uit in wat het nu is: een modern en betrouwbaar systeem dat ertoe bijdraagt mooie en duurzame gebouwen te creeëren met uitzonderlijke energieprestaties.

  Meer informatie vindt u op onze website: www.caparol.be
  Contact: Tel:+32 11 60 56 30 - E-mail:

  Caparol logo

  Tags: Duurzaam bouwen