Recticel Insulation begeleidt u door een goed lopend BREEAM-project

 • recticel-insulation-

  recticel-insulation-

 • recticel-insulation-

  recticel-insulation-

 • recticel-insulation-

  recticel-insulation-


  In de bouwsector van vandaag speelt duurzaamheid een steeds grotere rol. BREEAM, de meest gebruikte beoordelings- en certificeringsmethode voor gebouwen in Europa, ondersteunt eigenaren, architecten, aannemers en overige belanghebbenden bij de succesvolle invoering van duurzame bouwbeginselen.

  U als architect wil graag de gehele levensduur van het gebouw in kaart brengen. Recticel Insulation begrijpt dit en werkte een nuttige gids uit om u in het bouwproces te helpen bij de certificering. Daarnaast heeft Recticel Insulation ook de impact van hun eigen isolatieoplossingen op de totale BREEAM-score in kaart gebracht.

  U kunt tot 36 credits behalen met de oplossingen van Recticel Insulation in combinatie met andere bouwelelementen. In de gids vindt u gedetailleerde informatie in welke milieuthema’s Recticel Insulation vooral scoort. Per milieuthema wordt het gewicht van de score, het doel en de beoordelingscriteria opgegeven.

  Vraag de handige gids nu aan

  Vraag nu via deze handige gids aan en verwerf alle nodige instrumenten en kennis om uw BREEAM-project te ondersteunen.

  Over Recticel Insulation

  Recticel Insulation is een betrouwbare en ervaren isolatiepartner die hoogwaardige oplossingen aanbiedt om het dagelijks comfort van de eindgebruiker te garanderen. Recticel zet in op nieuwe en steeds betere isolatieoplossingen, die het resultaat zijn van ervaring, vakmanschap en passie voor polyurethaan. De isolatiefabrikant is internationaal actief en opereert vanuit 4 Europese productiesites. De Recticel isolatieproducten en  oplossingen zijn zowel in de bouwhandel als in doe-het-zelfzaken verkrijgbaar. Recticel Insulation maakt deel uit van de beursgenoteerde Recticel Groep, een toonaangevende Europese speler op het vlak van polyurethaanoplossingen. Recticel is vooral actief in de meubel-, auto- en bouwindustrie en stelt wereldwijd ca. 7.600 mensen tewerk in 27 landen.

  recticel insulation logo

  Tags: Duurzaam bouwen