Sto lanceert lastenboekgenerator voor gevelschilderwerken

 Sto lanceert lastenboekgenerator voor gevelschilderwerken

Twee jaar geleden lanceerde Sto, specialist in gevelisolatiesystemen, gevelpleisters en gevelverven, zijn online lastenboekgenerator. Via deze tool kunnen architecten en vakmannen in enkele muisklikken een volledige bestekbeschrijving voor gevelisolatiesystemen downloaden. Door het grote succes van deze lastenboekgenerator, voegt Sto er een tweede luik voor gevelschilderwerken aan toe.

Nood vanuit de markt

“De uitbreiding van de lastenboekgenerator met gevelschilderwerken speelt in op een reële nood vanuit de markt: het kost architecten en schilders namelijk heel wat tijd om een lastenboek met gedetailleerde omschrijving met de meest geschikte gevelverven op te stellen. Dankzij onze online tool maken we het opstellen van het lastenboek voor gevelverven sneller én efficiënter”, zegt Bram Pauwels, communicatieverantwoordelijke voor Sto. “Al de informatie zit in het systeem, architecten en vakmannen hoeven dus zelf niet meer op zoek te gaan naar de nodige informatie”.

Gebruiksvriendelijk en snel

De lastenboekgenerator is gebruiksvriendelijk, efficiënt en levert in enkele minuten een lastenboek op maat van elk specifiek project. De gebruiker selecteert de aard van de te schilderen ondergrond, beantwoordt daarna een aantal specifiekere vragen en kan meteen het document downloaden. De tool is bovendien volledig gratis.

Steeds meer architecten, plaatsers en schilders vinden hun weg naar de Sto-lastenboekgenerator: de tool heeft nu al zo’n 900 gebruikers.

De Sto-lastenboekgenerator voor zowel gevelisolatiesystemen als gevelschilderwerken is gemakkelijk te vinden op www.sto.be

Tags: Gevels