Exclusieve bekleding BEALSTONE inspireert tot verrassende interieurideeën

Exclusieve bekleding BEALSTONE inspireert tot verrassende interieurideeën

Slimme verbouwers weten het al langer: achter grootse interieureffecten gaan vaak kleine renovatie-ingrepen schuil. Met het vernieuwende BEALSTONE reikt de Belgische renovatiespecialist BEAL alvast een duurzaam materiaal met impact aan. De eigentijdse minerale terrazzo-bekleding leent zich voor heel wat creatieve ideeën in huis – van een nieuwe trap over gedecoreerde meubelen tot een tweede leven voor je oude keukenwerkblad.

Inspirerende interieurideeën…

De terrazzovloeren – vaak met gebroken marmerkorrels in verwerkt – zijn terug van weggeweest. Maar dunner, eigentijdser en veelzijdiger dan ooit. Zo beperkt de minerale bekleding BEALSTONE zich niet langer tot vloeren. Je kan het materiaal eindeloos toepassen, binnen en buiten, horizontaal of verticaal: op muren, meubels, decoratie…

Het succes van BEALSTONE zit ook in de samenstelling van het materiaal. In dit nieuwe generatie bindmiddel kan je verschillende aggregaten toevoegen: schelpen, stenen, metaalschilfers, fragmenten van flessen, stukjes spiegel of zelfs koffiebonen. BEALSTONE bindt alle componenten tot een duurzaam en origineel resultaat, zonder voegen voor een ononderbroken uitzicht.

Aan de basis van de innovatieve coating BEALSTONE ligt de expertise van BEAL. De jarenlange ervaring in de ontwikkeling van mortels, betonproducten en harsen heeft geleid tot de introductie van een minerale bekleding met een waaier van mogelijkheden voor elk project.

…uitgevoerd in een handomdraai

Mooi is één, makkelijk toe te passen twee. BEALSTONE kan je in een dunne laag vanaf een paar mm laten aanbrengen op tal van ondergronden (beton, chape, tegels, MDF, mulitplex…). Een duurzaam en ecologisch materiaal, waarbij je bestaande oppervlaktes kan herstellen of een compleet nieuw leven kan geven. De afwerking gebeurt door nat of droog te schuren.

BEALSTONE koppelt een makkelijke hechting aan een bijzondere slijtvastheid, en een fijne dikte aan een oneindig palet van kleuren, in de massa gepigmenteerd. Zo zit je nooit om ideeën verlegen en teken je in een handomdraai voor een revolutionaire renovatie.

Voor meer info