Als een vis in het water met GROHE’s badkamerparels

Als een vis in het water met GROHE’s badkamerparels

GROHE’s uitgebreide assortiment aan exclusieve douches en kranen, tilt elk badkamerontwerp naar een hoger niveau. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat een aantal producten recent nog bekroond werden met prestigieuze awards. Met GROHE wordt een bezoek aan de badkamer een echte beleving: moeiteloos elk aspect van de douche regelen, een ultiem spa-gevoel beleven, elke dag opnieuw genieten van inspirerende, award-winnende designs... of deze geweldige sensaties in één perfecte badkamer-ervaring gieten? Laat de waterdruppels maar komen!

Nieuw douchetijdperk met GROHE

Dankzij GROHE is douchen lang niet meer puur functioneel. Met een breed scala aan opties en functies wordt die droomdouche realiteit. Wellnessbehandelingen en een verkwikkend spa-gevoel hoeven niet langer buitenshuis gezocht te worden. De AquaSymphony van GROHE brengt het spa-gevoel naar huis: de sluier van waterdruppels, het regenboogkleurige lichtgordijn en verschilllende soorten douchestralen zorgen voor één allesomvattende douche-ervaring voor de zintuigen.

Nood aan een krachtige straal, een verfrissende stroom of toch eerder een rustgevende regendouche? Dankzij de Euphoria 260 kan de straal naar believen aangepast worden. De douche heeft overigens een diameter van 260 mm, zodat de gebruiker volledig omgeven wordt door waterdruppels. Euphoria 260 douche mocht overigens de ‘Best of Best’ Iconic Award 2017 in de ‘Product’ categorie in ontvangst nemen.

Wie dacht dat zingen in de douche al leuk genoeg was? De GROHE SmartControl-douche transformeert de gebruiker tot een echte dj van de badkamer: met een simpele draai aan de knoppen kan elk aspect van de douche geregeld worden. Het volume helemaal opendraaien voor een stortvloed of verminderen voor een fijne straal, de perfecte temperatuur en favoriete straalpatroon kiezen is kinderspel. SmartControl kan overigens achter de muur geïnstalleerd worden voor meer vrije ruimte... en dus meer dansplezier!

Doucheconfigurator biedt hulp

De nieuwe doucheconfigurator begeleidt geïnteresseerden naar een douche op maat van de eigen wensen en eisen. Voor welke ruimte in de badkamer is er nood aan een nieuwe douche, welk type installatie draagt de voorkeur, welke vorm is er gewenst? In een paar muisklikken heeft GROHE een aangepast voorstel klaar.

Badkamerkranen met een strak design

Een inspirerend design en comfort dragen ook bij tot een aangename badkamerervaring. De toewijding van GROHE om de meest relevante designs te ontwikkelen is dan ook erg groot.

De compacte afmetingen en de strakke vormgeving van de populaire GROHE Lineare kranen passen perfect in een moderne badkamer. De Lineare reeks omvat een wastafelkraan met draaibare uitloop, een vrijstaande badvuller, een op de muur gemonteerd wastafelmodel en een drie-gats wastafelexemplaar. De collectie werd onlangs beloond met een Red Dot Award, één van de meest begeerde designprijzen ter wereld.

De geometrische structuur van de GROHE Essence kranen tillen het ontwerp van de badkamer naar een hoger niveau. Met tien verschillende combinaties van kleuren en afwerkingen passen ze in elke stijl. De Essence collectie is beloond met tal van prestigieuze internationale prijzen: de Iconic Award Interior Innovation, de Good Design Award en de iF Product Design Award zijn er maar enkele van.

  • www.grohe.be

 

Tags: Technieken