Bereken de U-waarde van jouw project met de Kingspan-calculator

Bereken de U-waarde van jouw project met de Kingspan-calculator

De isolatiewaarden (U-waarde) van gevel, dak en vloer zijn van groot belang voor de uiteindelijke energieprestaties van een project. Hoe beter de thermische isolatie van een wand, vloer of dak, hoe lager de U-waarde. Gebruik onze calculator om eenvoudig en gratis de U-waarde van jouw project of een constructie te berekenen. 

Elke constructie heeft een isolatiewaarde, ook U-waarde genoemd, die de thermische geleidbaarheid van het isolatiepakket weergeeft. Niet onbelangrijk: de U-waarde bepaalt mee of de bouwheer recht heeft op bepaalde subsidies of premies. Maar hoe bereken je die U-waarde nu ook al weer? Dankzij de Kingspan-calculator moet je niet aan de slag met ingewikkelde formules. In enkele klikken bereken je de U-waarde van jouw project, geheel in regel met de norm NBN B 62-002 voor de thermische prestaties van gebouwen.

Volledig overzicht

Met de Kingspan-calculator vergelijk je verschillende isolatiematerialen op de markt, en niet alleen de Kingspan-producten. Een berekening kan je uitvoeren als gast, of je maakt eerst een account aan.  Het voordeel van een account is dat je verschillende berekeningen op één plek kan bewaren. Ook kan je de berekeningen als pdf-bestand doorsturen naar een klant (inclusief jouw logo) of toevoegen aan jouw dossier. Tenslotte krijg je ook te zien hoeveel ruimte je kan winnen indien je voor een Kooltherm-product zou kiezen (uitgedrukt in %). 

Kortom, met de Kingspan-calculator verzeker je jezelf van de best mogelijke U-waarde die de markt te bieden heeft, volledig in lijn met de heersende regelgeving. 

Bereken hier in enkele klikken de U-waarde van jouw project

kingspan

 

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Vertegenwoordiging Italië
Casiraghi Global Media srl
Via Cardano 81
IT - 22100 Como - Italia
+39 031261407

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Podcast en webinars : Lylian Kubiak

Social Media : Vincent de Puydt

Verantwoordelijke uitgever :
Philippe Maters

Social

MediaXel bvba - © 2022 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel