Herdachte klassiekers van FSB: Compromisloze kwaliteit, richtinggevend design, consequente perfectie

 • architecture-
 • architecture-
 • architecture-

  Dit zijn niet zomaar om het even welke klinken, deurkrukken en raamgrepen. Het zijn klassiekers ― meer bepaald: de grote klassiekers. FSB heeft ze geherinterpreteerd. Herdacht. Geredesignd. In nauwe samenwerking met internationaal gerenommeerde architecten en ontwerpers. Met de moed tot perfectie.

  Met moed worden grote verhalen geschreven

  Beginnen doen we bij het hoogste goed onder onze materialen aluminium, roestvrij staal en brons om te eindigen bij onze kenmerkende liefde voor detail. Met nauwkeurige handenarbeid en dankzij verfijnde productietechnologieën ontstaan in Brakel 'gereedschappen voor de verlenging van de hand' in unieke designs 'made in Germany'. Bouwheren en jury’s van designwedstrijden overal ter wereld vinden FSB uitstekend.

  Elk design is ingebed in productfamilies met rozetloze deur- en raamkrukken, deurkrukken voor profieldeuren, deurknoppen, glasdeurbeslagen, raamkrukken en hef-/ schuifdeurgrepen.

  Deurkrukken zijn de sterren in de nieuwste campagne van FSB. Als stille helden onder de designelementen zijn deurkrukken een belangrijk bestanddeel van elk bouwproject – maar ze worden ook vaak onderschat.

  Vanaf heden presenteert FSB op regelmatige basis een design, met de moed tot perfectie. Als eerste is dit FSB 1242 van John Pawson.

  Naar aanleiding van de herbestemming van een oude Berlijnse telecommunicatiebunker tot een privémuseum heeft de Britse architect John Pawson de zogenaamde „Reichsform-deurkruk“ van Hans Poelzig uit 1930 – een klassieker uit de moderne tijd – met veel fijngevoeligheid geherinterpreteerd. Zijn uit edel brons gemaakt ontwerp is perfect geschikt voor gebruik in de hedendaagse architectuur. Het programma FSB 1242, vandaag ook verkrijgbaar in bijkomende uitvoeringen van aluminium en roestvrij staal, ontstond in nauwe samenwerking met FSB.

  www.fsb.de/fsb140

  fsb

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Vertegenwoordiging Italië
  Casiraghi Global Media srl
  Via Cardano 81
  IT - 22100 Como - Italia
  +39 031261407

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Podcast en webinars : Lylian Kubiak

  Social Media : Vincent de Puydt

  Verantwoordelijke uitgever :
  Philippe Maters

  Social

  MediaXel bvba - © 2022 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel