StoSignature: individueel design wordt realiteit

 • sto
 • sto
 • sto

  De combinatie van nieuwe technieken en materialen bieden eindeloze mogelijkheden voor een gepersonaliseerde afwerking met StoSignature. 

  Een oneindig scala aan esthetische mogelijkheden op het gebied van texturen, effecten en impressies zijn mogelijk. Signature staat voor de mogelijkheid om een eigen stempel te drukken op het ontwerp en zo een unieke gevel met een kenmerkend design te creëren.

  Speel met patronen, wissel af met kleuren, combineer materialen en voeg er een effect aan toe.

  Texturen

  StoSignature maakt het mogelijk om geveloppervlakken af te werken in unieke texturen zoals fijn, grof, lineair of grafisch. Fijne, vlakke oppervlakken zorgen voor een indrukwekkende, elegante zuiverheid en zijn de belichaming van perfectie. Een ruw oppervlak met grove korrel geeft dan weer extra textuur en karakter aan de gevel. Veranderende lichtverschijnselen creëren speciale effecten met licht en schaduw. Een lineaire afwerking versterkt op zijn beurt het effect van de veranderende lichtinval en accentueert de contouren.

  Texturen + Effecten

  Wat kleurontwerp betreft, is er een ruime keuze aan gevelverven en effectmaterialen. Materialen als natuurzandmengsels of transparante glasschilfers maken van de gevel een echte blikvanger. Granulaatdeeltjes in de verse verflaag of coating geeft het oppervlak een extra schittering die verandert afhankelijk van het tijdstip van de dag of het weer.

  Impressies

  Het renderen van de gevel wekt tot slot op subtiele wijze de indruk van een ander materiaal. Zo is het mogelijk om de impressie van natuursteen, hout, beton of zelfs een metalen look te creëren.

  Gevel wordt handelsmerk

  De uitstraling van een gebouw staat of valt vaak met een mooi afgewerkte gevel. Wanneer de gevel daarbovenop op een unieke en opvallende manier is afgewerkt, kan het een echt handelsmerk worden voor de architect. Met StoSignature zijn de mogelijkheden voor architecten eindeloos. De architect zet het ontwerp van de gevel volledig naar zijn hand en creëert zo als het ware zijn eigen, uniek handelsmerk.

  About us

  Sto NV is technologieleider in gevelisolatiesystemen en helpt bij alle stappen van het bouwproces met oplossingen voor gevel, verven, betonherstelling- en vloersystemen.

  Technisch advies nodig?
  Contacteer ons Technical Service Center:
  tel. 02/568.09.49 of via

  sto

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Vertegenwoordiging Italië
  Casiraghi Global Media srl
  Via Cardano 81
  IT - 22100 Como - Italia
  +39 031261407

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Podcast en webinars : Lylian Kubiak

  Social Media : Vincent de Puydt

  Verantwoordelijke uitgever :
  Philippe Maters

  Social

  MediaXel bvba - © 2022 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel