Linarte gaat nog een stap verder in gevelbekleding

 • architecture-
 • architecture-
 • architecture-
 • architecture-
 • architecture-

  Met Linarte heeft Renson een hoogwaardig, duurzaam en strak aluminium verticaal gevelbekledingssysteem in het assortiment, makkelijk te plaatsen en multifunctioneel inzetbaar voor de meest unieke aankleding binnen en buiten. Deze nieuwigheden bieden bovendien nog meer mogelijkheden bij plaatsing en afwerking:

  1. Geïntegreerde deurgreep voor Linarte gevelbekleding

  Door ook een ingewerkte deur mee af te werken met Linarte verticale gevelbekleding gaat die naadloos op in de gevel. Nu ook een deurgreep-profiel beschikbaar is, valt ook dit niet langer op in het geheel. Zo omzeil je een extra technische hindernis waardoor de afgewerkte gevel nog strakker oogt. Dit maakt van Linarte gevelbekleding nog meer dan tevoren een totaalconcept voor duurzame, verticaal uitgelijnde en strakke gevels die dankzij de individuele profielen, houten invullingen en led’s oneindig personaliseerbaar zijn. Van deze Linarte deurgreep zijn 3 versies beschikbaar: voor de ‘Block’-profielen is er een smalle versie om te combineren met een elektrisch slot en een brede voor wie kiest voor een cilinderslot. Een derde versie past in een gevel met ‘Even’-profielen.

  2. Directe bevestiging

  Traditioneel worden de horizontale aluminium draagprofielen voor Linarte vastgeschroefd op een verticaal houten lattenwerk dat met afstandsschroeven doorheen de isolatie op de binnenmuur bevestigd wordt. Een nieuwe bevestigingsmethode zorgt er nu echter voor dat dat houten lattenwerk overbodig wordt en dat je de draagprofielen rechtstreeks met afstandsschroeven in de binnenmuur kan vastschroeven. Dat gebeurt via een kunststof koppelstuk dat je in het draagprofiel schroeft. Grote voordeel is dat de totale opbouwdikte van een Linarte wand maar liefst 4 cm kleiner wordt. Ook mooi meegenomen is dat zowel de kost van het bevestigingsmateriaal als de installatietijd drastisch vermindert en dat je – zonder hout – een duurzamer resultaat bekomt.

  3. Dagkantafwerking

  Naast een compleet gamma afwerkingsprofielen (wissel-, pas- en hoekprofielen), is er nu ook een n ieuw extrusieprofiel beschikbaar om elke dagkant mee af te werken van ramen in een gevel bekleed met Linarte. Zo kan ook daar dezelfde kleur en kwaliteit gegarandeerd worden als de Linarte profielen op de gevel zelf.

  www.renson.eu

  renson 

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Vertegenwoordiging Italië
  Casiraghi Global Media srl
  Via Cardano 81
  IT - 22100 Como - Italia
  +39 031261407

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Podcast en webinars : Lylian Kubiak

  Social Media : Vincent de Puydt

  Verantwoordelijke uitgever :
  Philippe Maters

  Social

  MediaXel bvba - © 2022 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel