FSB op maat: Wij maken uw wensen grijpbaar

 • architecture-
 • architecture-
 • architecture-

  FSB staat voor functionele perfectie, exclusief design en een uitmuntende verwerkingskwaliteit van hoogwaardige materialen. De wereld van de architectuur is onze thuis. Al decennialang is het voor architecten en designers een grote eer om een deurkruk te kunnen ontwerpen. Treed samen met ons een wereld binnen met nagenoeg onbegrensde mogelijk- heden en zet u wensen samen met ons in de praktijk om.

  Wij verwerken uitsluitend hoogwaardige en duurzame metalen die hun deugdelijkheid langdurig bewezen hebben, in hun natuurlijke gevoelsindruk of met duurzame kleur-nuances en lagen ingezet worden. Met meer dan 20 verschillende materiaal- en oppervlaktevarianten – zoals hier getoond aan de hand van een deurkrukmodel – lukt de ideale afstemming op uw interieur.

  Het nieuwe voor het oude

  FSB is thuis in alle eeuwen en stijlen. Realiseer samen met ons producten die oude gebouwen nieuwe glans verlenen. Met FSB zet u elk design om, ook wat betreft geklasseerde gebouwen.

  Uw maat der dingen

  U heeft bijv. een raamkruk/venstergreep nodig met bijzonder grote afmetingen voor grote geveldeuren? Geen probleem. Wij laten ons graag afmeten op de diversiteit en de kwaliteit van onze speciale oplossingen voor speciale eisen.

  Design follows Architecture

  U kan het draaien en keren zoals u wil: met FSB maakt u uw ideeën die technisch haalbaar zijn waar. Zo hebt u het in de hand om het op uw gebouw of omgeving afgestemde design werkelijkheid te laten worden.

  Design in serie, materiaal op wens

  Wij hebben vele ontwerpen in stock die wij – vanuit ons perspectief – maken uit materialen die er goed bij passen. Bovendien maken wij op uw verzoek elk model in de materiaal- en oppervlakte-uitvoering van uw voorkeur. U heeft de keuze tussen aluminium, roestvrij staal en brons.

  Word lid van onze FSB-familie

  Met onze productfamilies lukt de volledige uitrusting van alle verschillende deur- en raamtypes van uw gebouw.

  Heeft u voor een speciale toepassing een beslag nodig dat (nog) niet tot ons assortiment behoort? Dat is geen reden tot compromis! Wij maken voor u het passende product en garanderen ook de conceptuele continuïteit over alle bouwelementen heen.

  Hef-/schuifdeurgrepen kunnen bijvoorbeeld passend bij de door u gekozen modelfamilie gemaakt worden. U kan hierbij kiezen tussen een ovalen en een rechthoekig schild alsook tussen een uitvoeringsvariant met of zonder PC-gat.

  www.fsb.de/handmade

  fsb

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Vertegenwoordiging Italië
  Casiraghi Global Media srl
  Via Cardano 81
  IT - 22100 Como - Italia
  +39 031261407

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Podcast en webinars : Lylian Kubiak

  Social Media : Vincent de Puydt

  Verantwoordelijke uitgever :
  Philippe Maters

  Social

  MediaXel bvba - © 2022 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel