Dit totaalsysteem biedt een optimaal samenspel tussen dak, goot, gevel en zonne-installatie

 • architecture-
 • architecture-
 • architecture-
 • architecture-
 • architecture-

  Is jouw woning aan vernieuwing toe? Bij de renovatie van je woning is de opbouw van je dak en gevel erg belangrijk. Die vormen namelijk de basis van je woning en zorgen voor een comfortabele en veilige thuis. Dankzij het totaalsysteem van PREFA stem je jouw dak, goot, zonne-installatie en gevel harmonieus op elkaar af. 

  Sterk maar licht dak 

  Kies je voor een aluminium dak? Dan heb je een goede basis. Een aluminium dak is namelijk enorm sterk. Daarnaast is het materiaal ook licht, waardoor het perfect is voor renovaties. In tegenstelling tot bij zware dakpannen hoef je jouw dak niet extra te verstevigen. Op die manier heb je minder werk en bespaar je op je verbouwkost. Naast verschillende aluminium dakbekledingen biedt PREFA ook een compleet afvoersysteem aan. Van hanggoten tot bladvangers. 

  Aluminium gevel 

  Neem je naast je dak, ook je gevel onder handen? Met een aluminium gevelbekleding maak je van jouw huis een echte blikvanger. Het materiaal oogt modern en is stormvast. Zo ben je zeker van een sterke gevel die jarenlang meegaat. Daarnaast is aluminium erg veelzijdig waardoor je jouw creativiteit de vrije loop kan laten. Zo heb je onder meer keuze uit klassieke gevellosanges, moderne panelen en de welbekende PREFA sidings. 

  Zonne-installatie 

  Wil je jouw woning echt energiezuinig maken? Dan mag een zonnepaneelinstallatie op je dak zeker niet ontbreken. Doordat je zelf stroom opwekt, daalt je energiefactuur en word je onafhankelijker van externe stroom. Met het PREFA solar-montagesysteem kan je zonnepanelen probleemloos op je aluminium dak installeren.

  Een woning in stijl 

  Benieuwd hoe je woning er met een PREFA-dak of -gevel uitziet? PREFA maakt voor jou een gratis fotomontage, zodat je een goed beeld krijgt van de nieuwe look. Beantwoord enkele vragen over je woning en upload verschillende foto’s van jouw huidige gevel en dak en ontvang jouw huis in PREFA-stijl.

  Vraag hier de gratis fotomontage aan

  Meer weten over de aluminium oplossingen van PREFA? Surf naar www.prefa.be

  prefa 

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Vertegenwoordiging Italië
  Casiraghi Global Media srl
  Via Cardano 81
  IT - 22100 Como - Italia
  +39 031261407

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Podcast en webinars : Lylian Kubiak

  Social Media : Vincent de Puydt

  Verantwoordelijke uitgever :
  Philippe Maters

  Social

  MediaXel bvba - © 2022 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel