E-Board®: slank en duurzaam (ver)bouwen, met eindeloze creativiteit

 • architecture-
 • architecture-
 • architecture-

  Gevels renoveren en isoleren in één handeling? Met E-Board® creëert u duurzame gevels waar uw klanten trots mee zullen uitpakken. 

  Voor renovatie, nieuwbouw en projectbouw

  Is het E-Board gevelisolatiesysteem geschikt voor uw project? Vast wel. Het is een all-in-one oplossing waarbij u isolatiepanelen plaatst en deze bekleedt met baksteenstrips. Het gecertificeerd systeem is 100 procent waterdicht, damp­open en bestand tegen vorst. De isolatiepanelen klikken eenvoudig in elkaar door een slimme combinatie van een tand-en-groefsysteem en haak-las-verbinding. Het is een licht en ankerloos systeem en dus een echte win-win voor renovatie, nieuwbouw en projectbouw. 

  De voordelen zijn enorm. Bij renovaties brengt men de panelen aan op de bestaande buitengevel. Hierdoor zijn er geen sloopwerken nodig en moeten de bewoners niet (tijdelijk) verhuizen. Bij nieuwbouw brengt men de isolatie rechtstreeks aan op het binnenblad of het prefab-element. Hierdoor komt de spouw te vervallen, is de buitenmuur slanker en wint men aan vloeroppervlakte. Bij projectbouw zorgt de spouwloze E-Board-gevel ervoor dat u de oorspronkelijke rooilijn kan respecteren. 

  Isoleren en dematerialiseren, een duurzame oplossing

  Het E-Board gevelpaneel zorgt voor een stevige isolatie-upgrade. De hoogwaardige malgevormde EPSHR-isolatieplaten hebben een λ-waarde van 0,031 W/mK. Met diktes tussen 40 en 304 mm (tweelaags vanaf 204 mm) kiest u een Rd-waarde tussen 1,29 en 9,81 m² K/W. Hierdoor hebben particulieren bij renovatie meestal recht op een premie, waardoor ze de investering nog makkelijker terugverdienen. Het maakt het systeem bovendien geschikt voor passiefbouw. Nog een stap groener gaan? Kies voor onze ECO baksteenstrips. Deze zijn malgevormd en produceren we met nog minder verlies van materiaal en energie. 

  Meer creatieve vrijheid

  Uw creativiteit kan zegevieren. Onze baksteenstrips voor gevelbekleding zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan structuren, kleuren en afmetingen. Door af te wisselen met de kleur, dikte en richting van de steenstrips ontstaat er een ongekende creatieve vrijheid. Gaat u voor speciale patronen of ongewone reliëfs? Met E-Board kan het allemaal.

  www.vandersanden.com

  vandersanden

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Vertegenwoordiging Italië
  Casiraghi Global Media srl
  Via Cardano 81
  IT - 22100 Como - Italia
  +39 031261407

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Verantwoordelijke uitgever :
  Philippe Maters

  Social

  MediaXel bvba - © 2023 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel