Skip to main content

Schuifdeurkommen - Puristisch design en doordachte functie

[widgetkit id="1297" name="fsb-22w46"]

Puristisch design en doordachte functie

Open voor nieuwe ruimteconcepten. De schuifdeurkommen van FSB springen in het oog – en zijn een belevenis voor de bedienende hand. Een grote keuze aan ronde en hoekige designs gaat gepaard met een waaier aan individuele kleurencombinaties. Het innovatieve bedieningsconcept verbindt de functies van het vergrendelen, openen en schuiven in één element.

Tegenwoordig beleeft de schuifdeur een echte renaissance. In het segment van de duurdere woningbouw staan ze voor luxueus minimalisme en een ruim woongevoel. Want steeds krapper wordende woonruimte in stedelijke arrondissementen gaat gepaard met de tendens van krimpende woonoppervlakten. De bijzondere oppervlakte-efficiëntie van schuifdeuren komt echter in gelijke mate ook kleinere woningen ten goede.

FSB heeft een familie schuifdeurkommen ontwikkeld die overtuigt qua design en functie. Ze is geschikt voor enkele en dubbele schuifdeuren. De modellen zijn gebaseerd op hoekige en ronde basisvormen en zijn zowel als afsluitbare als niet-afsluitbare varianten verkrijgbaar. Nieuw in deze reeks is de versie met BB-uitsparing en ook de WC-versie met noodontgrendeling.

Veelvoud in vorm en kleur

Constructief bestaat de schuifdeurkom uit een in het deurblad geïntegreerde schaal, een beweegbaar en een gefixeerd greepelement en een aan de voorkant van de greep geïntegreerd afsluitplaatje. Deze drie componenten kunnen in verschillende materiaal- en kleurencombinaties worden samengesteld. Op deze manier lukt de afstemming op elk interieurconcept en elke smaak: de schuifdeurkom kan een stijlvol accent plaatsen of zich minimalistisch en onopvallend in de deur integreren.

Montage in een handomdraai

De montage van de schuifdeurkommen verloopt erg makkelijk. Een passend freessjabloon kan bijkomend bij FSB worden besteld. Vervolgens worden de kommen met behulp van de klipfunctie in de uitfre-zing gefixeerd – zonder boren of lijmen.

  • www.fsb.de

fsb

  • Aangemaakt op .