Warmtepompradiatoren voor een optimaal en energiezuinig binnenklimaat voor nieuwbouw en renovatie

 • architecture-
 • architecture-
 • architecture-

  Al meer dan 60 jaar “Made in Belgium”.

  Onze huizen worden energiezuiniger gebouwd en beter geïsoleerd. We zien het klimaat veranderen en de behoefte van koelen in woningen steeds toenemen. Bij Jaga ontwikkelen we producten met het oog op de toekomst, die voor verwarming én voor koeling zorgen. Jaga Light Coolers en Deep Coolers zijn energiezuinige, kwalitatieve oplossingen waarbij verwarming en koeling geïntegreerd zitten binnen éénzelfde toestel.

  Verwarmen en koelen met een laag energieverbruik, maar ook nog eens hoe dit het beste past in de woning. Radiatoren als wand- of plafondmodel, zowel inbouw als opbouw, alles kan. Met onze maatwerk oplossingen denken we graag met u mee en doen we onze technologieën perfect passen in uw ontwerp.

  Bij het investeren in warmtepompen is het belangrijk te kiezen voor afgiftesystemen die de woning niet enkel kunnen verwarmen maar die ook kunnen koelen. Besparen op de energiefactuur doe je door te kiezen voor lagetemperatuurradiatoren of warmtepompradiatoren die op lage watertemperaturen kunnen verwarmen en koelen. Het hele jaar door het ideale binnenklimaat, op een energiezuinige manier.

  Bij Jaga ontwerpen we intelligente lage-temperatuurradiatoren voor verwarming en koeling die gecombineerd kunnen worden met warmtepompen: onze warmtepompradiatoren. Eenzelfde radiator kan dus wisselen tussen verwarmen en koelen. Zo geniet u het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat.

  Elke Jaga warmtepompradiator bevat onze gloednieuwe DBH-technologie. DBH staat voor Dynamic Boost Hybrid, wat verwijst naar de kleine ventilatoren (of activators) die in je Jaga radiator verwerkt zitten. Deze verhogen de luchtstroom over de warmtewisselaar, waardoor je een krachtiger toestel krijgt qua afgifte. Zo moeten je radiatoren niet urenlang werken eer je woning aangenaam warm of koel aanvoelt. Mag het allemaal nog wat sneller gaan? Dan hebben onze radiatoren ook nog een boost-functie waarbij de ventilatoren op volle toeren gaan draaien om de ruimte nog sneller op te warmen of te koelen.

  Meer weten over verwarming en koeling?
  Nood aan maatwerk voor een specifiek project?

  — 011 29 41 11 — www.jaga.com

  Interesse in een opleiding over verwarming en koeling in het Jaga Coollab?

  Schrijf je hier in: www.jagaiscool.be

  jaga

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Vertegenwoordiging Italië
  Casiraghi Global Media srl
  Via Cardano 81
  IT - 22100 Como - Italia
  +39 031261407

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Podcast en webinars : Lylian Kubiak

  Social Media : Vincent de Puydt

  Verantwoordelijke uitgever :
  Philippe Maters

  Social

  MediaXel bvba - © 2022 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel