Skip to main content

Warmtepompen: Comfortabel binnenklimaat met duurzame energie

[widgetkit id="1320" name="itho-22w50"]

Heel het jaar door de gewenste binnentemperatuur met één systeem? Dat kan alleen met een warmtepomp. Mooi meegenomen: het is ook de duurzaamste verwarmingsoplossing. De beste keuze voor uw klanten om mee te bouwen aan een klimaatneutraal woningbestand. Bij Itho Daalderop vindt u voor al uw projecten unieke, innovatieve warmtepompen. Samen met hun ventilatiesystemen vormen ze een gestroomlijnd totaalconcept. En wees gerust, hun in-house architecten spreken uw taal.

All-in-one klimaatbeheersing

Verwarming en koeling, de warmtepompen van Itho Daalderop doen het allemaal via vloerverwarming, radiatoren of ventiloconvectoren. Zo genieten uw klanten in elk seizoen van een comfortabele binnentemperatuur zonder ontsierende, energievretende airco-units.
De Itho Daalderop toestellen worden door het eigen R&D-team van de fabrikant ontwikkeld, met bijzondere aandacht voor energie-efficiëntie. Hun innovatieve creaties zoals Vincent, de lucht/water-warmtepomp zonder buitenunit, en kleine boilervaten die ruime hoeveelheden warm water leveren, geven u als architect meer vrijheid in uw ontwerp.

Schrijf ultieme besparing en comfort voor

De WPU 5G, geothermische warmtepompen van de vijfde generatie, bieden uw klanten het hoogste thermisch comfort met de grootste energiebesparing. Ze koelen passief, dat wil zeggen nagenoeg zonder energieverbruik, met weinig tot geen invloed op het E-peil. Hun bodemlussen bevatten geen glycol, waardoor de warmtebron nooit uitgeput raakt en het verwarmingsrendement jaar in jaar uit even hoog blijft.
Dankzij hun uitgekiende technologie kunnen de WPU 5G warmtepompen tegelijkertijd koelen en warm water produceren. Ideaal op zomerdagen met een overschot aan gratis zonnestroom. Ten slotte laten ze toe de temperatuur in alle kamers afzonderlijk in te stellen, zodat ze precies naar wens verwarmd of gekoeld worden.

Geniet van advies op architectenmaat

Het juiste klimatisatiesysteem uitzoeken voor elk individueel project is een huzarenstuk. Leg daarom gerust uw plannen voor aan het architectenteam van Itho Daalderop. Samen met u bekijken ze wat de beste opties zijn, zowel in nieuwbouw als in renovatie. Ook de nodige berekeningen zoals warmteverliezen, dimensionering van boringen of ventilatiedebieten kan u aan hen overlaten. Zo hebt u de tijd om te focussen op uw kernactiviteiten.

Wil u meer weten?

Surf snel naar www.ithodaalderop.be

itho

  • Aangemaakt op .