De Smart-upp boiler. Warm water, maar dan energiezuiniger.

Het concept van een standaard elektrische boiler is bekend. Deze voorziet in de behoefte om warm water te leveren wanneer u dat nodig heeft, en dat is aangenaam. Een normale elektrische boiler warmt het water op van zodra de watertemperatuur in de boiler net onder de ingestelde temperatuur zakt. 

Een normale elektrische boiler warmt het water op van zodra de watertemperatuur in de boiler net onder de ingestelde temperatuur zakt. Maar het duurt soms een tijd vooraleer dat opgewarmde water opnieuw wordt gebruikt. Gedurende deze wachtperiode gaat warmte verloren, ook wel ‘stilstandsverlies’ genoemd. De standaard elektrische boiler moet dan keer op keer weer gaan verwarmen. Dat stilstandsverlies is in tijden van hoge energieprijzen niet te verwaarlozen.

“De Smart-upp is een slimme rvs boiler, die energie bespaart door zich aan te passen aan het gedrag van de gebruiker. >Met de Smart-upp kan je tot wel 12% energie besparen, omdat de boiler zelflerend functioneert. Door het gebruik van de Climate Connect-app wordt de energiebesparing gestimuleerd bij de gebruiker en krijgt deze inzicht in het energieverbruik van de Smart-upp.”

De Smart-upp boiler van Itho Daalderop bezorgt hetzelfde comfort, maar dan slimmer. De nieuwste telg in de familie van kwaliteitsvolle boilervaten beschikt over een zelflerend vermogen. Deze nieuweling wil alles weten over het verbruikspatroon van zijn bewoner! Gedurende één week registreert de boiler dagelijks wanneer en hoeveel warm water wordt verbruikt. Vanaf dan wordt het oplaadmoment aangepast aan het consumptiepatroon van de gebruiker. Dankzij deze slimme functie hoeft het water in de boiler niet continu op een bepaalde temperatuur gehouden te worden.  Geen water dat onnodig opwarmt…

Uiteraard levert ook deze boiler op elk uur van de dag het nodige comfort. Een onverwachte douche? Geen probleem! De Smart-upp boiler beschikt over een boostfunctie. Een druk op de display en je boiler gaat voor jou aan het werk.

Dankzij zijn zelflerend vermogen kan de Smart-upp tot wel 12% extra energie besparen in vergelijking met een klassieke elektrische boiler. De bijhorende Climate Connect-app zorgt ervoor dat nog meer energie bespaard kan worden. Met deze app kan de bewoner diverse instellingen aanpassen en worden automatisch push-meldingen verzonden met bespaartips. Zo kan de bewoner de boiler bijvoorbeeld in vakantiestand zetten. Is er gedurende enkele dagen niemand thuis, hoeft de boiler niet op te warmen en wordt er energie bespaard. 

Alle boilers van Itho Daalderop worden geproduceerd in de Benelux. Het vat in roestvrij staal rolt van ’s werelds meest duurzame productielijn voor RVS. Beschikt u dan ook nog over zonnepanelen, dan is deze Smart-upp een uiterst ecologische keuze, van ontwerp, over productie tot verbruik.

— 14 februari 2023 —

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Vertegenwoordiging Italië
Casiraghi Global Media srl
Via Cardano 81
IT - 22100 Como - Italia
+39 031261407

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Verantwoordelijke uitgever :
Philippe Maters

Social

MediaXel bvba - © 2023 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel