S-line® assortiment

Minder materiaal, net zo functioneel en hoogwaardig

U wilt meer. Meer kansen voor duurzaam bouwen. Meer comfort creëren voor wonen of werken. Meer ruimte scheppen voor isolatie. En meer doen met minder grondstoffen. Dat alles mogelijk maken lijkt een hele kunst, maar komt in feite neer op de kunst van het weglaten. En dat is precies wat het nieuwe S-line® assortiment van Vandersanden doet. 

In 2050 CO2-neutraal zijn. Dat is waar Vandersanden voor gaat. Hiervoor is het duurzaamheidsprogramma Together to Zero opgezet, met dematerialisatie als één van de belangrijkste domeinen. Dit krijgt met S-line® concreet vorm. Gevelstenen en straatbakstenen met het juiste maatje minder, en juist daarom met de meerwaarde die u wilt. Hiermee zet u grote stappen in duurzaam en circulair bouwen, met een kleinere hoeveelheid grondstoffen en een lagere CO2-uitstoot. 

Voor nieuwbouw en renovatie 

S-line® gevelstenen zijn geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Geef uw project een tijdloze uitstraling en isoleer het volgens de nieuwste isolatienormen. Bij gelijke muurbreedte ontstaat namelijk extra ruimte voor isolatie. Dat levert een lagere energiefactuur en een gunstiger E-peil op. En kiest u niet voor extra isolatie? Dan ontstaat er meer ruimte voor wonen of werken. Met S-line® zijn de mogelijkheden eindeloos.

Dezelfde kwaliteit maar dan voordeliger

Smalle gevelstenen hebben dezelfde eigenschappen als traditionele gevelstenen, maar zijn door hun formaat voordeliger. De gevelstenen zijn traditioneel te vermetselen, met dunbedmortel te verwerken of te verlijmen met een lijmmortel. Smalle gevelstenen wegen minder, waardoor ze bijdragen aan lichtere constructies. Met S-line® gevelstenen bent u zeker van gegarandeerd langdurig mooie gevels, zonder vergipsing.

Op weg naar de nieuwe standaard

U profiteert ook van duurzame logistieke voordelen als u voor S-line® gevelstenen kiest. De smalle gevelstenen nemen namelijk minder ruimte in beslag. Zo kunnen er meer stenen per vracht mee en neemt het aantal transportbewegingen af. Hierdoor komt er minder CO2 vrij. Een paar centimeter minder levert dus volop duurzame meerwaarde en een kleinere voetafdruk op. S-line® is daarmee een duurzaam alternatief voor de traditionele baksteen. 

Slank. Slim. Sterk. S-line®.
Samen op weg naar de nieuwe standaard.

— 16 februari 2023 —

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Vertegenwoordiging Italië
Casiraghi Global Media srl
Via Cardano 81
IT - 22100 Como - Italia
+39 031261407

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Verantwoordelijke uitgever :
Philippe Maters

Social

MediaXel bvba - © 2023 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel