Skip to main content

Vooruitziend (ver)bouwen

Vooruitziend (ver)bouwen, dat is zorgen dat je woning futureproof is. Dat die blijft passen bij de noden van de bewoner(s), doorheen verschillende levensfases en -situaties. Veel mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. De trap is daarbij vaak een van de eerste obstakels. Daarom is investeren in een huislift een slimme investering voor een zorgeloze toekomst. 

Zowel bij nieuw- of verbouwprojecten kunnen huisliften gemakkelijk geïntegreerd worden in het totaalconcept. De liften worden op maat gemaakt, waardoor ze steeds optimaal in de woning passen, of u nu kiest voor een compacte model of een ruimere personenlift voor rolstoelgebruikers.

"Een huislift geeft een concrete meerwaarde aan een woning. We merken dan ook dat er steeds meer vraag naar is.”

De liften kunnen ingepast worden in bestaande schachten, of u kan kiezen voor een zelfdragende structuur. U hoeft geen liftput of machinekamer te voorzien. En wil u het geheel compact houden, dan kan dat ook. Een minimale beschikbare ruimte van 1 m2 volstaat. Onze adviseurs werken graag met u samen voor de beste oplossing voor uw project.

"Huisliften zijn er in alle maten en afwerkingsgraden. Er is een oplossing voor elk project.”

Van dagelijks comfort tot luxeuze eye catcher, huisliften zijn er in alle afwerkingsgraden. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een afwerking met glas of met panelen (in de kleur van uw interieur zodat de lift naadloos opgaat in de ruimte).

De verschillende opties aan draaideuren of schuifdeuren maken de liften helemaal af. Laat u begeleiden en inspireren en maak een afspraak met onze adviseurs in onze showroom. We helpen u graag uw project te realiseren.

— 14 maart 2023 —