Koudebrugarm en duurzaam isoleren met dakelementen

 • architecture-01-f
 • architecture-02-f
 • architecture-03-f

  De Unidek Aero Comfort is een isolerend sandwichelement met een kern van EPS Platinum: een veel gekozen isolatiemateriaal dat is samengesteld uit 2% polystyreen en 98% lucht. In combinatie met PEFC gecertificeerd hout wordt het Unidek Aero Comfort dakelement dan ook een compleet product voor duurzame dakisolatie.

  EPS, een duurzaam isolatiemateriaal

  EPS is een duurzaam en milieuvriendelijk isolatiemateriaal. Er is geen verlies aan thermische eigenschappen, geen sprake van vochtopname of andere invloeden die de thermische of sterkte eigenschappen kunnen aantasten. Dat maakt dat EPS kan worden gerecycleerd en onderdeel kan blijven van hoogwaardige producten voor thermische isolatie of andere toepassingen. EPS steekt bij de productie al erg gunstig af vanwege de zeer geringe energie- en grondstofbehoefte. Toegepast als isolatiemateriaal wordt daarom maximaal rendement gehaald.

  PEFC gecertificeerd hout

  Alle dakelementen van Kingspan Unidek zijn voorzien van het PEFC* keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Bovendien kan Kingspan Unidek op aanvraag FSC® gecertificeerde** producten leveren. Voor PEFC geldt certificaatnummer SKH-PEFC-COC-5188 en licentienummer PEFC/30-31-641. Voor FSC® geldt certificaatnummer SKH-COC-000409.

  * PEFC 70% ** FSC® mix 70%.

  Recyclage van Kingspan Unidek dakelementen

  De sterke en veelzijdige sandwich dakelementen kunnen geheel worden gerecycleerd. Na inzameling kunnen de samenstellende delen hout, spaanplaat en EPS volledig worden gescheiden en voor hergebruik worden ingezet voor nieuwe hoogwaardige producten.

  Kingspan Unidek kiest daarmee voor een herhaling van de kwaliteitsketen waarin producten worden ontworpen en geproduceerd, zonder 'end-of-life' en met materialen die zo lang mogelijk de hoogst mogelijke prestatie kunnen bieden, ook weer na hergebruik.

   

  KINGSPAN UNIDEK N.V.
  Bouwelven 17A
  2280 Grobbendonk
  Tel: 014/24.70.10

  www.kingspanunidek.be

  kingspan unidek logo

   

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Vertegenwoordiging Italië
  Casiraghi Global Media srl
  Via Cardano 81
  IT - 22100 Como - Italia
  +39 031261407

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Podcast en webinars : Lylian Kubiak

  Social Media : Vincent de Puydt

  Verantwoordelijke uitgever :
  Philippe Maters

  Social

  MediaXel bvba - © 2022 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel