C-Plus Technologie van Stiebel Eltron – Slimme regeling voor elektrisch verwarmen

 • architecture-01-f
 • architecture-02-f
 • architecture-03-f
 • architecture-04-f

  Elektriciteit wordt de energiebron van de toekomst als we willen afstappen van fossiele brandstoffen. De voordelen van hernieuwbare en milieuvriendelijke elektriciteit worden steeds meer aanvaard. Ook Stiebel Eltron erkent elektriciteit als de energiebron van de toekomst en verbetert de efficiëntie van zijn accumulatoren met de C-Plus Technologie waardoor de elektrische accumulatiekachels ook kunnen aangesloten worden op de slimme netwerken van morgen.

  Meer weten?

  Bij de combinatie verwarming/elektriciteit wordt meestal in de richting van warmtepompen gekeken, maar de opkomst van groene elektriciteit zorgt ook voor een revival van de traditionele vormen van elektrische verwarming. Maar met één absolute voorwaarde: het moet op een slimme manier gebeuren! Hiervoor heeft STIEBEL ELTRON de geïntegreerde intelligente C-Plus Technologie ontwikkeld die voor meer comfort, energie-efficiëntie en maximale energiebesparing zorgt.

  stiebel sg logoGroene stroom opslaan als warmte is een verstandige keuze. Dit is niet alleen een eenvoudige en goedkope manier om elektriciteit op te slaan, maar sluit ook perfect aan op ons klimaat. Meestal kan de elektrische verwarming volledig worden ingevuld met groene stroom die overdag wordt opgewekt. Accumulatoren zijn een traditionele techniek en dankzij onze C-Plus Technologie kunnen ze worden geïntegreerd in het toekomstige energienetwerk.

  Accumulatoren met een slimme regeling passen ook perfect in energiezuinige nieuwbouw en renovatie. “De vraag naar verwarmingstoestellen met lage vermogens stijgt. Uitvoeringen van 2 of 3 kW dekken steeds meer de verwarmingsbehoefte. Zo kan je elektrisch verwarmen betaalbaar én duurzaam houden, zonder in te boeten op comfort.”

  www.stiebel-eltron.be/accumulatoren

  stiebel eltron

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Vertegenwoordiging Italië
  Casiraghi Global Media srl
  Via Cardano 81
  IT - 22100 Como - Italia
  +39 031261407

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Podcast en webinars : Lylian Kubiak

  Social Media : Vincent de Puydt

  Verantwoordelijke uitgever :
  Philippe Maters

  Social

  MediaXel bvba - © 2021 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel