Overtuigen wij U met Panisol kantoorwanden en inrichting !

 • architecture-01-f
 • architecture-02-f
 • architecture-03-f
 • architecture-04-f

  Universal Music kantoren, Tour & Taxis

  Ze zochten een modern kantoor met alle faciliteiten en een professionele ontvangst- en werkomgeving, en Universal Music vond een schitterende locatie in Tour & Taxis in Brussel. Tour & Taxis is Europees omvangrijkste kantooromgeving met hout als centrale concept, met winkels, showrooms, horeca en kantoren, in het voormalige goederenstation Gare Maritime en de opslagplaats Koninklijk Pakhuis. Dit werd recent grondig gerestaureerd en vormgegeven in strakke eikenhouten opbouw.

  Universal Music is het grootste Belgische muziekbedrijf, thuisbasis van Drake, Sam Smith, U2, Taylor Swift, Hooverphonic, Post Malone, Imagine Dragons en veel meer!

  Uiteraard hoort daar een professionele werkomgeving bij. Sfeer Bohémien chique, Scandinavische invloeden en industrieel, met maximaal behoud van de historische elementen en maximale transparantie. Er werd gekozen voor subtiele verwijzingen naar muziek en planten in licht en lucht. Hun kantoor moet plaats geven aan een 50 tal werkplaatsen met kantoren en vergaderzalen, ontvangstruimtes om de artiesten te ontvangen, met podium, opname studio en foto shooting ruimte. Samen met de ontwerper werkte Panisol Partitions dit plan concreet uit.

  Panisol Partitions, fabrikant en plaatser van kantoren en inrichting

  Als “creative space planners”, werkt Panisol Partitions aan visueel mooie systemen. Panisol bouwt met overtuiging aan nieuwe, moderne en kwalitatieve werkomgevingen, met een brede waaier van kantoor- en systeemwanden. Onze architecten bekijken samen met de klanten een betere beleving van uw kantoren, vergaderzalen, boardrooms, ed. Met veel glas en fraaie toetsen wordt er steeds zorg gedragen voor een maximale transparantie.
  Panisol Partitions wil voor zakelijke klanten functionele en moderne oplossingen bieden voor een betere indeling en optimaliseren van hun ruimte. Klanten zijn in grote mate zakelijke bedrijven, dienstverleners, grootindustrie en overheid. Panisol beschikt over een breed gamma verplaatsbare systeemwanden, volledig in functie van de kantoorinrichting. Deze worden gemonteerd in onze eigen profielstructuur in hoogwaardig aluminium, in elke mogelijke kleur. Typisch wordt er gewerkt in transparante of ondoorzichtige glaspanelen, deels of volledig gesloten wanden en aangepaste deuren.

  Een fijne werkomgeving voor meer werkplezier

  Hiervoor worden aanbiedingen op maat van de klant gemaakt en is een uitstekende samenwerking met klant, partner en architect van het grootste belang. Panisol heeft uitgebreide ervaring met gedreven eigen teams en een snelle dienstverlening. Typisch resulteert dit in snel te realiseren oplossingen met een creatieve invulling van de wensen van de klant. Onze moderne systeemwanden zijn eenvoudig te plaatsen, hoogkwalitatief en duurzaam. Panisol gaat er prat op om te focussen op duurzame installaties, welke in de tijd herbruikbaar en verplaatsbaar zijn, en met oog voor detail en ergonomisch materiaalgebruik van leverancier en voor de klant.

  Moderne hedendaagse kantoren

  Zegt Peter Baccarne, interieurarchitect en operationeel verantwoordelijke van Panisol: “Het ontwerp en de opbouw van heldere open kantoren en boxen, resulteerde voor Universal Music in een open en duidelijke structuur. Het ontwerp afgestemd op het werken met creatieve muzikale topmensen.

  De toegang werd zo ontworpen dat iedereen de indruk krijgt dat hij naar een concertpodium loopt. Indrukwekkend en speels. Binnenin zijn er verschillende hedendaagse kantoren, afzonderlijke .BOXen met aangebouwde keuken en koffiehoek. Panisol zorgde voor de kantoren, de integratie in de totaalruimte met schitterend maatwerk. De losstaande .BOX structuur, een box in box oplossing van Panisol, geeft een unieke identiteit en in de boxen zijn de wanden bekleed met unieke beelden en zijn er ingebouwde toestellen. Midden in de ruimte is er een open tuin met tropische planten. Dit is een rustruimte met een open dak, 7 meter hoogte, om zich af te zonderen en rustig te mijmeren. De opbouw en inrichting gebeurde in samenspraak met de klant. Frederik van Steenbergen, Panisol CEO: “Dit is een mooi voorbeeld van een creatieve inpassing van creatieve structuurwanden en moderne inrichting.”

  • www.panisol.be
  • 03 231 20 01

  Vind ons op:
  Facebook: panisolpartitions
  LinkedIn: panisol partitions
  Instagram: panisolpartitions

   

  sto

  Uw mening is belangrijk voor ons. 

  Hoe beter we u kennen, hoe beter we u kunnen informeren en van dienst zijn. Door deze paar vragen te beantwoorden, kunnen onze partners u informatie sturen die aansluit bij uw verwachtingen, uw beoordelingen en uw wensen.  

  Als dank voor uw medewerking maakt u kans op een gratis exemplaar van het magazine abstract architecture (96 pagina's hedendaagse architectuur op groot formaat - waarde: 25,65€). Vink de optie aan en geef uw e-mail-adres op.

  Vertrouwelijkheidsgarantie.

  Wij garanderen dat deze informatie alleen zal worden doorgegeven aan de partner die in dit document wordt genoemd. Maar u kunt er natuurlijk voor kiezen anoniem te blijven als u dat wenst.

  Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking.

  Uw mening

  Uw informatie aanvraag

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Vertegenwoordiging Italië
  Casiraghi Global Media srl
  Via Cardano 81
  IT - 22100 Como - Italia
  +39 031261407

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Podcast en webinars : Lylian Kubiak

  Social Media : Vincent de Puydt

  Verantwoordelijke uitgever :
  Philippe Maters

  Social

  MediaXel bvba - © 2021 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel