Electrifying Façades

 • architecture-
 • architecture-
 • architecture-

  Introductie: ALUCOBOND® premium anodised

  Een gevelmateriaal met uitstekende producteigenschappen en een grote verscheidenheid aan oppervlakken en kleuren, dat architecten de grootst mogelijke vrijheid geeft bij de vormgeving van hun project. 

  ALUMET is de ideale partner voor de exclusieve productie van premium-anodiseeroppervlakken voor ALUCOBOND® aluminiumcomposietpanelen. De eerste interessante gezamenlijke projecten zijn het Moxy Hotel in Antwerpen en het Oman Across Ages Museum.

  Het resultaat van deze samenwerking: ons nieuwe assortiment ALUCOBOND® premium anodised kleurenrange.  Dankzij de knowhow van ALUMET kunnen geanodiseerde ALUCOBOND®-panelen worden geproduceerd, die na verloop van tijd intenser en expressiever worden en de schoonheid van aluminium ten volle accentueren. Het speciale kleurenspectrum varieert van natuurlijk geanodiseerd, goud en koper tot donkerder tinten in matte of geborstelde afwerkingen.

  Het nieuw ontwikkelde Panelox-proces, dat wereldwijd uniek is, biedt nog meer mogelijkheden voor decoratieve vormgeving: met Panelox kunnen fascinerende gevelontwerpen en structuren worden gerealiseerd. Afhankelijk van de oppervlaktebehandeling variëren de texturen van ruw en roest-look tot glanzend en gepolijst. Dit resulteert in complexe en onderscheidende texturen met een veelzijdige lichtreflectie. In combinatie met de flexibiliteit en vervormbaarheid van ALUCOBOND® zijn er bijna geen grenzen aan de architectonische ontwerpcreativiteit. 

  Wij kijken uit naar nog veel meer gezamenlijke projecten met opwindende gevels en een lange, vruchtbare samenwerking met ALUMET.

  3A Composites GmbH
  Alusingenplatz 1
  78224 Singen | Germany
  www.alucobond.com

  alucobond

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Vertegenwoordiging Italië
  Casiraghi Global Media srl
  Via Cardano 81
  IT - 22100 Como - Italia
  +39 031261407

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Podcast en webinars : Lylian Kubiak

  Social Media : Vincent de Puydt

  Verantwoordelijke uitgever :
  Philippe Maters

  Social

  MediaXel bvba - © 2021 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel