Architecturale lamellen vormen eye-catcher voor de gevel van Duthoo Coathings

 • architecture-
 • architecture-
 • architecture-
 • architecture-

  Duthoo is een specialist in het leveren van industriële woodcoatings en architecturale woodcoatings. Het bedrijf biedt binnen de sector van industriële laksystemen een totaalconcept van kleuren op maat, begeleiding bij aankoop en opstart van spuitinstallaties, productontwikkeling en in house painting aan. Om hun verdere groei te garanderen is Duthoo vandaag gevestigd in een nieuw bedrijfsgebouw in Zwevegem. Met de moderne aluminium lamellen DucoSun Cubic Design krijgt het kantoorgebouw een uniek karakter.

  Bekijk hier de video

  Het architecturaal zonweringsysteem wordt gekenmerkt door design, eigentijdse uitstraling en duurzaamheid. De structurele zonwering kan ondanks zijn slanke vorm zeer hoge overspanningen aan. Als optie kunnen led strips geïntegreerd worden in het aluminium profiel wat zorgt voor een extra dynamiek. Een combinatie van lamellen met verschillende dieptes (300/500/600 mm) is daarbij mogelijk. Dankzij de DucoSun Cubic Design lamellen worden gevels regelrechte eyecatchers. Zo ook bij het kantoorgebouw van Duthoo.

  Maximum aan zonlicht, minimum aan zonnehitte

  De bijzondere oppervlaktestructuur van de lamel geven de zonwering een unieke touch. De buitenzonwering zorgt voor een optimaal evenwicht: maximum aan zonlicht en minimum aan zonnehitte. De lamellen kunnen bevestigd worden via zijplaten op de kopse kant, of via verborgen bevestiging in de achterzijde. In de toekomst wordt ook een beweegbare opstelling mogelijk met zonwering tot 360° draaibaarzodat je de zonwering altijd kunt afstemmen op de behoeften van het moment. Het systeem kan op elke gewenste lengte geproduceerd worden. De maximale lengte van de lamel hangt af van project specifieke parameters maar zes meter is geen uitzondering.

  Bij de ontwikkeling van de DucoSun Cubic Design heeft DUCO veel aandacht besteed aan design, personalisatie en kwaliteit van afwerking. Je creëert de gevelelementen volgens je eigen smaak. Horizontaal of verticaal laat die zich in de meest uiteenlopende situaties inpassen. Zo creëer  de lamellen een unieke, stijlvolle, elegante en eigentijdse look.

  www.duco.eu

  duco

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Vertegenwoordiging Italië
  Casiraghi Global Media srl
  Via Cardano 81
  IT - 22100 Como - Italia
  +39 031261407

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Podcast en webinars : Lylian Kubiak

  Social Media : Vincent de Puydt

  Verantwoordelijke uitgever :
  Philippe Maters

  Social

  MediaXel bvba - © 2021 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel