Hunter Douglas Architectural levert Houten Grill Plafond voor AG Campus. - Plafondsysteem voldoet aan de gestelde brandstabiliteitseis van 30 minuten. In een snel veranderende markt is het belangrijk om een goed uithangbord te hebben. Met die gedachte is de AG Campus tot stand gekomen: een plek waar communicatie, ontmoetingen en openheid centraal staan. Met de gloednieuwe campus, ontworpen door EVR Architecten, zet AG Insurance zich in de markt als een innovatief en klantgericht bedrijf.
architectenkrant architectuur newsletter

InfoTech  - woensdag 7 september 2022

 

Het concept continuïteit. Als er door alle details heen een rode draad loopt.

Als architectuur als totaal(kunst)werk tot in het kleinste detail doordacht is, enthousiasmeert het ons. En als een gebouw zowel stilistisch als technisch stemmig is, volgt het architecturale en vormelijke basislijnen – dat is continuïteit. En dit zit in het DNA van FSB. Wij begrijpen continuïteit als een leidraad voor alles wat in de architectuur verband houdt met grijpen en grepen.

Lees meer

 

Hunter Douglas Architectural levert Houten Grill Plafond voor AG Campus

Plafondsysteem voldoet aan de gestelde brandstabiliteitseis van 30 minuten. In een snel veranderende markt is het belangrijk om een goed uithangbord te hebben. Met die gedachte is de AG Campus tot stand gekomen: een plek waar communicatie, ontmoetingen en openheid centraal staan. Met de gloednieuwe campus, ontworpen door EVR Architecten, zet AG Insurance zich in de markt als een innovatief en klantgericht bedrijf.

Lees meer

 

architectenkrant architectuur newsletter

Bekijk als een webpagina

MediaXel bvba
64 Maria van Hongarijelaan
BE - 1083 Brussel

Unsubscribe

Uitsluitend in het kader van uw vakinformatie,
kan uw e-mailadres eventueel worden doorgegeven
aan de partners die in deze nieuwsbrief aanwezig zijn.
Niet akkoord