Elegantie en comfort: Het ErgoSystem® A100 van FSB zwart mat. De beroemde „zwarte parel“ is een klassieker die nooit aan fascinatie inboet en als een rode draad doorheen elke modetrend loopt. Van in het begin al staat FSB juist voor deze soort tijdloze elegantie. Zwart speelt graag de hoofdrol, biedt echter tegelijk het perfecte podium voor alle begeleidende kleurscha-keringen. In nieuwe of oude gebouwen, om het even.
architectenkrant architectuur newsletter

InfoTech - woensdag 30 november 2022

 

Discrete afwatering draagt bij tot bijzondere esthetiek hoofdzetel BNP Paribas Fortis

Brussel heeft er sinds kort een iconisch gebouw bij. Het nieuwe hoofdkantoor van BNP Paribas Fortis is met zijn organische vorm en witte gevelkolommen een blikvanger van formaat. De gedurfde architectuur bracht ook de nodige technische uitdagingen met zich mee. ACO ontwikkelde voor de afwatering langs de gevels en draaideuren discrete afvoergoten op maat. 

Lees meer

 

Elegantie en comfort: Het ErgoSystem® A100 van FSB zwart mat

De beroemde „zwarte parel“ is een klassieker die nooit aan fascinatie inboet en als een rode draad doorheen elke modetrend loopt. Van in het begin al staat FSB juist voor deze soort tijdloze elegantie. Zwart speelt graag de hoofdrol, biedt echter tegelijk het perfecte podium voor alle begeleidende kleurscha-keringen. In nieuwe of oude gebouwen, om het even.

Lees meer

 

architectenkrant architectuur newsletter

Bekijk als een webpagina

MediaXel bvba
64 Maria van Hongarijelaan
BE - 1083 Brussel

Unsubscribe

Uitsluitend in het kader van uw vakinformatie,
kan uw e-mailadres eventueel worden doorgegeven
aan de partners die in deze nieuwsbrief aanwezig zijn.
Niet akkoord