Zehnder Zenia

 • Zehnder-Zenia-

  Zehnder-Zenia-

 • Zehnder-Zenia-

  Zehnder-Zenia-

 • Zehnder-Zenia-

  Zehnder-Zenia-

 • Zehnder-Zenia-

  Zehnder-Zenia-

 • Zehnder-Zenia-

  Zehnder-Zenia-

 • Zehnder-Zenia-

  Zehnder-Zenia-

  Het toestel voor ultiem warmtecomfort bekroond met een Red Dot Design Award 2018

  Het is een enorme uitdaging om een comfortabel binnenklimaat te creëren in een badkamer. Maar dat is gerekend buiten Zehnder Zenia – een innovatieve en revolutionaire radiator voor warmtecomfort. Zehnder Zenia (beschikbaar zomer 2018)  is een elektrische handdoekenwarmer, handdoekendroger, infraroodverwarming en warmeluchtblazer in één – in de vorm van een geïntegreerd apparaat dat zich perfect laat integreren in de moderne badkamer dankzij zijn puristisch design met slechts 30 mm zichtbare dikte.

  De stralingswarmte van zijn infrarood-verwarmingsoppervlak zorgt daarbij voor een aangenaam binnenklimaat, terwijl de geïntegreerde verwarmingsventilator zorgt voor snelle en op behoefte afgestemde warmte. Achter het fraaie, glazen infrarood-verwarmingsoppervlak kan op een hygiënische manier textiel worden gedroogd, waarbij de sneldroogfunctie de bacteriën op vochtig badkamertextiel duidelijk verlaagt door de aanzienlijk kortere droogtijden. Bovendien zorgt het glazen infrarood-verwarmingsoppervlak voor orde in de badkamer: achter dit oppervlak kunnen twee grote badhanddoeken mooi ingetogen opgeborgen worden.

  Het ontwerp van Zehnder Zenia, bekroond door een Red Dot Design Award 2018, wordt nog vervolledigd door zijn grote toegankelijkheid – ook voor oudere of gehandicapte mensen – en het gebruiksvriendelijke ergonomische bedieningspaneel.

  Wie nog hogere comforteisen stelt, kan met de Zehnder App in een handomdraai dag- of weekprogramma’s creëren die het leven met Zehnder Zenia nog comfortabeler maken !

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel