DucoBox Eco en actieve woning vormen perfect match

 • DucoBox-Eco-
 • DucoBox-Eco-
 • DucoBox-Eco-03-nl

  De aarde warmt op. Stoken en koken met gas zorgt voor heel wat CO₂-uitstoot. Maar het kan anders. De oplossing schuilt zich in de zoektocht naar alternatieven. Een mooi alternatief is de DucoBox Eco met slimme, natuurlijke ventilatie gecombineerd met warmterecuperatie via ventilatieretourlucht en frisse buitenlucht.

  De DucoBox Eco is het uithangbord voor slim ventileren met warmterecuperatie in actieve woningen, die het milieu en de luchtkwaliteit naast energie-efficiëntie centraal plaatsen. Voor de ontwikkeling borduurde het R&D-team van Duco verder op de kennis en expertise die ze de afgelopen jaren hebben vergaard met de DucoBox Silent of DucoBox Focus. Het resultaat is een ventilatiewarmtepomp die volledig matcht met de actieve woning van de toekomst.

  Deze warmtepomp ventileert op natuurlijke wijze en compenseert de verder benodigde energie met verse buitenlucht. Op het eerste gezicht lijkt de DucoBox Eco dan wel de zoveelste ventilatiewarmtepomp in de rij. Het zijn de echte kenners op het vlak van warmtepomptechniek die deze unit aanzien als absoluut onderscheidend in de markt.

  Slimme vraagsturing

  Besparen op uw energiefactuur is met de DucoBox Eco een koud kunstje. Metingen op basis van CO2, vocht en tijd, of slimme communicatie via koppeling aan ModBus / GBS en Open Therm richting de kamerthermostaat maken het verschil op uw eindafrekening!

  2-zonesturing

  In de strijd tegen de aanscherping van de energienormen kan de DucoBox Eco een belangrijk wapen vormen. Door de dag- en nachtzone via een ingebouwde klep afzonderlijk aan te sturen, wordt een maximale energiezuinigheid (A+) en minimaal geluidsvermogen bereikt.

  Deze warmtepomp onderscheidt zich door de geïntegreerde 2-zonesturing, waardoor een maximale energiezuinigheid (A+) en een minimaal geluidsvermogen een haalbare kaart zijn. Iets wat zich trouwens duidelijk zal vertalen op de energiefactuur.

  De DucoBox Eco vereist een vooropgesteld concept voor koppeling met centrale verwarming en sanitair warm water. Daarbij biedt Duco een compleet pakket aan met buffervat en elektrische weerstanden.

  Duco Ventilation & Sun Control

  • Handelsstraat 19
  • 8630 Veurne (België)
  • T: 0032 58 33 00 33
  • F: 0032 58 33 00 44
  • I: www.duco.eu
  • E:

  DucoBox logo

   

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel