C+, D+, E+: een Renson ventilatiesysteem voor elke vraag

C+, D+, E+: een Renson ventilatiesysteem voor elke vraag

Het zijn in de eerste plaats het leefpatroon en de behoeften van de bewoners die doorslaggevend zijn in de keuze van een ventilatiesysteem. Energie-efficiënt zijn ze tegenwoordig allemaal en dus komen ze stuk voor stuk tegemoet aan de opgelegde EPB-eisen. Maar hoe je als bewoner leeft, hoe vaak je thuis bent en hoe betrokken je bent bij het belang van gezonde binnenlucht en de werking van het ventilatiesysteem zijn minstens even belangrijk.

Dat een ventilatiesysteem zich automatisch afstemt op z’n bewoners bewijst niet alleen zijn nut op het vlak van energiezuinigheid, maar ontzorgt die bewoner vooral ook: met gegarandeerd de beste binnenluchtkwaliteit als resultaat, volautomatisch en op ieder moment. Dat zogenoemde ‘vraaggestuurde ventilatie’ dan ook een streepje voor heeft, hoeft niet te verwonderen. Kwestie van niet te hoeven omkijken naar ventilatie en zonder zorgen te kunnen genieten van een gezond binnenklimaat.

Met de Healthbox 3.0 (C+), Endura (E+) en Endura Delta (D+) heeft Renson voor elk type ventilatiesysteem het nodige in huis, of de keuze nu valt op vraaggestuurd ventileren met natuurlijke toevoer van verse lucht (al dan niet met recuperatie van de warmte uit de ventilatielucht voor tapwater en ruimteverwarming – E+) of een volledig mechanisch WTW (balans)ventilatiesysteem D+. Eén ding hebben ze gemeen: ze regelen de ventilatie automatisch, op maat van de behoeften en het leefpatroon van de bewoner. Stil en energiezuinig als ze zijn, voldoen ze stuk voor stuk aan de opgelegde normen. Verder zijn ook raamverluchtingen, extractieroosters, Easyflex luchtkanalen en zelfs een design dakdoorvoer onder dezelfde merknaam verkrijgbaar. Kortom: alle onderdelen voor de best mogelijke binnenluchtkwaliteit.

www.renson.eu

renson logo

 

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2019 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel