Thema - Gevels

BELTRAMI NATURAL STONE hult zich in trendy groen op Interieur 2018

Teaser op www.youtube.com

 • Beltrami-Verde-Anciento-
 • Beltrami-Verde-Levanto-
 • Beltrami-Verde-Levanto-
 • Beltrami-Verde-Levanto-
 • Beltrami-z-Harelbeke

  Van 18 tot 22 oktober - is het weer verzamelen geblazen in Kortrijk Xpo voor Interieur 2018. Dit jaar is een feesteditie; het is namelijk al de vijftigste keer dat het plaatsvindt. Reden te meer om met een opmerkelijke stand uit te pakken...

  Speciaal voor de stand op Interieur 2018 liet natuursteenprofessional Beltrami één volledige marmerblok verzagen tot een twaalftal elementen in verschillende formaten, die samen één centraal meubel vormen. Ze zijn allemaal op totaal verschillende manieren afgewerkt om de kracht en flexibiliteit van natuursteen te illustreren. De stand zal overigens een aangename, natuurlijke oase vormen op de beurs, want zowel de natuursteen - het Turkse marmer Verde Levanto - als de achterwand, de stoelen en alle andere accessoires komen allemaal in trendy groene tinten.

  Interieurtrend : Bothanic Green

  Het Verde Levanto-marmer vertoont verschillende tinten mosgroen, volgens gerenommeerde trendwatchers dé trendkleur van 2019 (voor de kenners: dit past binnen het thema Bothanic Green/Tropical mood). Door de verschillende afwerkingstypes ogen sommige elementen lichter van kleur, en komt de typische witte adering bij sommige meer tot uiting dan bij de andere. De afwerking bepaalt uiteraard ook hoe de steen aanvoelt: van enorm glad tot erg ruw, of met een zogenaamde 'leatherlook'. Het bewijst op een heel mooie manier hoe ontzettend veelzijdig natuursteen kan zijn.
  Behalve het prachtige meubel in natuursteen bevat de stand, naar ontwerp van Kaai 7 architectuur, nog enkele bijzondere blikvangers. Zo zullen de stoelen en de achterwand bijvoorbeeld worden vervaardigd uit gerecycleerde PET-flessen, een realisatie van het Nederlandse meubel label De Vorm. Dit materiaal voelt aangenaam aan, maar is toch heel sterk en heeft bovendien uitstekende geluidswerende eigenschappen.

  Info

  beltrami logo nl

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel