Skip to main content

Ontdek de veelzijdigheid van de Brustor terrasoverkapping

Zonweringfabrikant Brustor heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten. Er kwamen maar liefst 4 nieuwe producten bij in het gamma. “We storten ons op de glasdakmarkt en brengen nieuwe variaties op bestaande producten om tegemoet te komen aan de vragen van de markt”. 

Vier nieuwe producten werden aan het Brustor-gamma toegevoegd. De B128 XL is een variant van de bestaande B128 pergola; de B700 wordt de allereerste terrasoverkapping in het gamma met een vast dak; de B720 krijgt een dak dat bestaat uit zowel een vast deel als een lamellendak; en de B800 wordt het allereerste glasdak in het Brustor-assortiment. “Brustor is groot geworden dankzij haar kracht om te luisteren naar de markt, trends te spotten en die om te zetten in concrete oplossingen”, aldus Salesmanager Maxim Devos. “Een van die trends is de vlucht naar buiten. Met ons uitgebreide gamma willen we dus een antwoord bieden voor alle mogelijke toepassingen waarnaar de klant op zoek is”.

Opnieuw inzetten op innovatie en vernieuwing

De Belgische zonweringfabrikant wil met deze producten nieuwe oplossingen aanreiken en vooral ook blijven inzetten op innovatie. “We willen onze eigen producten verbeteren en daar stapjes verder in gaan, maar wat goed is, gebruiken we ook om op verder te bouwen. Zo innoveren we ons eigen gamma”, gaat Devos verder. “De B128 XL is daar een mooi voorbeeld van. Het is een robuustere versie van onze B128 Pergola. Door dat model te combineren met het frame van onze B200(XL)- terrasoverkapping, kunnen we klanten nog meer op hun wensen bedienen omdat ze nog meer personalisatiemogelijkheden krijgen.”

Die mogelijkheden zijn enorm belangrijk in de zonwering- en outdoor living sector. Elke gebruiker is op zoek naar een unieke oplossing voor zijn probleem. Denk maar aan een buitenspa, outdoor kitchen, technische ruimte voor zwembadmateriaal, poolhouse, alternatief voor een veranda,… de mogelijkheden zijn eindeloos, maar hebben wel elk hun specifieke vereisten. Daarom zet Brustor ook in op een veelzijdig gamma. De lamellendaken en doekdaken zoals de B200(XL) en de B128 zijn intussen bewezen producten, maar ook een terrasoverkapping met vast dak (B700) of met een dak bestaande uit zowel een vast deel als een lamellendeel (B720) biedt enorm veel flexibiliteit.

Voor elk probleem een oplossing

Dankzij de uitbreiding komt Brustor zo met een assortiment bestaande uit 4 productgroepen: verandazonwering, screens, knikarmschermen en terrasoverkappingen. Die laatste groep bestaat ondertussen ook al uit 3 types: terrasoverkappingen met lamellendak, vast dak , glasdak en doekdak.

“We willen op elke vraag een antwoord bieden. Dankzij deze nieuwe producten zal dat zeker lukken”, besluit Salesmanager Maxim Devos.

De BIS-beurs in Gent van 7/10/2023 tot 15/10/2023
Brustor : stand 1374 op BIS 2023!

— 13 september 2023 —