Skip to main content

PaveGrid, de nieuwe polyvalente stabilisatieplaat voor klinkers, grind of gras!

  • De PaveGrid kan opgevuld worden met klinkers, gras of grind
  • De mogelijkheden van opvulling zijn eindeloos
  • De PaveGrid laat toe om originele markeringen te maken
  • Verschillende kleuren klinkers beschikbaar

De verplichting om berijdbare oppervlakken waterdoorlaatbaar te maken is meer en meer aanwezig en noodzakelijk. Innovatieve oplossingen zijn essentieel als we dit eenvoudiger willen bereiken. De PaveGrid 60 laat toe om met dezelfde plaat zones te creëren met verschillende opvullingen.

Eén enkele plaat, één enkele plaatsing, oneindig veel mogelijkheden

Om berijdbare zones te onderscheiden wordt vaak gebruik gemaakt van verschillende soorten opvullingen. Dit draagt bij aan de esthetiek, het comfort en de veiligheid van de verschillende gebruikers. Zo kunnen bijvoorbeeld paden uitgevoerd worden in grind, parkeerplaatsen in gras, stoepen in betonklinkers, enz.

Tijdens een traditionele uitvoering zou dit vragen om verschillende funderingen te voorzien alsook boordstenen om de zones af te bakenen. Stel u de tijd- en kostenbesparingen voor indien er 1 fundering voor alle oppervlaktes voorzien kan worden zonder dat er boordstenen nodig zijn. 

Het is nu mogelijk met de PaveGrid 60 die toelaat je verbeelding de vrije loop te laten. Met één enkele plaat kan u zoveel verschillende zones creëren als u wenst in gras, klinkers of grind. Zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk om stoepen in klinkers te creëren binnen een grindzone, de breedte van parkeerplaatsen in gras af te bakenen met klinkers, een fietspad te voorzien in het midden van een parking in gras, enz. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Robuust, duurzaam en ecologisch

De PaveGrid 60 is ontworpen om langdurig bestand te zijn tegen zwaar en intensief verkeer. Het laat toe om de lasten onder de wielen te verdelen. Dit biedt een grote stabiliteit in de loop van de tijd en vermijdt spoorvorming van de oppervlakken.

Het maakt het ecologisch gezien eenvoudiger om zelfdrainerende groene zones te creëren, met of zonder gras, waar regenwater op natuurlijke wijze in de grond kan terugkeren. Bovendien is het vervaardigd uit 100% gerecycleerd plastic en is het 100% recycleerbaar.

Wilt u meer weten over de PaveGrid, bezoek dan de website www.matgeco.be of neem contact op met een technisch adviseur van MatGeco.

MatGeco, al meer dan 30 jaar de Belgische specialist in gras- en grindplaten.

067/41 16 10

— 22 oktober 2023 —