Skip to main content

FSB + JUNG: Kleursynergie grijpbaar dichtbij – Met Les Couleurs® Le Corbusier

Een mooi stel dat niet alleen qua vormgeving op ooghoogte is – twee perfect in de hand liggende producten versmelten tot een harmonische eenheid. Wij openen onze deuren voor een prachtige kleurenwereld. Kom binnen en realiseer harmonische, fabrikantonafhankelijke kleurconcepten met de 63 kleurtinten van de Polychromie Architecturale van Le Corbusier.

Twee merken, één normbesef

Vaak zijn het toch de kleine en aanvankelijk onopvallende details die een ruimteconcept volledig maken en in alle duidelijkheid onderstrepen. Met de kleine, perfect in de hand liggende producten wordt elke intrede een bijzondere gevoelservaring – tint-op-tint of ingebed in een harmonische kleurencanon ontvouwen vorm en kleur hun volle werking en plaatsen ze kleine accenten. Het gecureerde kleurenpalet van Le Corbusier, gecreëerd door de kleuren van de natuur, bewijst zichzelf al decennialang en integreert zich permanent en harmonisch in de architectuur. Onze klassiekers doen hetzelfde: tijdloze designs die tegen elke modetrend bestand zijn, werden gecreëerd voor langdurig en betrouwbaar gebruik, Made in Germany.

De nauwkeurige vormvoltooiing en oppervlaktekwaliteit ontvouwen hun volle kracht in de aanraking. Het ligt voor de hand dat niet alleen de ruimtelijke nabijheid beide klassiekers tot een charmant stel verenigt. Deur open voor kleur – laat je ruimten in nieuw licht schitteren.

FSB-productassortiment

FSB kiest binnen het Les Couleurs® Le Corbusier-netwerk op het vlak van deur- en raambeslagen alsook grepen en accessoires uit het ErgoSystem® A100 voor de barrièrevrije uitrusting. De deur- en raambeslagen van productfamilie FSB 1267 volgen als hommage aan Ludwig Mies van der Rohe de formele intenties van de deurkruk uit de veer van de meester en verbinden ze met de eisen van de hedendaagse architectuur en normen.

JUNG-productassortimen

JUNG biedt wereldwijd exclusief lichtschakelaars, stopcontacten en bedieningselementen in de Les Couleurs® Le Corbusier-kleuren aan en brengt architecturale kleurvormgeving op het vlak van elektro-installaties. Met zijn hoge kwaliteit en duidelijke vorm toont de klassieker onder de vlakke schakelaars LS 990 al 50 jaar in elke omgeving – met een smal kader en een hoog functiespectrum in puristische elegantie. LS 990 legde met succes de weg af van eenvoudige schakelaar tot intelligente bedieningscentrale voor tal van toepassingen op het vlak van licht-, jaloezie- en draadloos management, deurcommunicatie alsook voor KNX.

— 07 november 2023 —