Skip to main content

Zes nieuwe doeken geven schuifpanelen meer cachet

Nieuwe Loggia Canvas schuifpanelen versterken Renson design styles

Een persoonlijk ontwerp door configuratie op maat. Dat is één van de stokpaardjes van Renson, . Niet in het minst, blijkt dat uit de vele opties die van elke terrasoverkapping de ideale buitenleefrumite maken. Daarvoor omringt de specialist in outdoor living zich met hoogwaardige producenten, zoals 2TEC2. Die samenwerking resulteert nu in 6 nieuwe doeken voor de Loggia Canvas schuifpanelen, een uitbreiding van het al ruime aanbod voor wandinvullingen van de verschillende Renson overkappingen.

Een bloeiend partnership

Renson en 2TEC2 zijn geen vreemden voor elkaar. Als NOA-partners legden ze samen al een mooi traject af. “Voor elk van de 6 design styles voor de Renson terrasoverkappingen ontwikkelden we een specifiek doek, dat het totaalplaatje ondersteunt en versterkt. Ze geven de outdoor Loggia Canvas schuifpanelen meer cachet”, legt Thomas Vanthiegem van 2TEC2 uit. Deze doeken zijn iets grover en ogen daarmee natuurlijker en gezelliger. Hun duurzame materialen en hoge uv-bestendigheid staan garant voor een lange levensduur. Bovendien zijn de doeken eenvoudig te wassen, voor een langdurige stijlvolle uitstraling én ze zijn 100% recycleerbaar.

De kleuren op een rijtje

Zes design styles, evenveel nieuwe kleuren doek:

Omringd met specialisten

De nieuwe samenwerking illustreert mooi hoe specialisten in hun vakgebied elkaar kunnen versterken. Sue Deloore, productmanager bij Renson: “We hadden al canvasdoeken voor onze Loggia panelen, maar die matchten niet helemaal met onze design styles. In plaats van onze eigen mensen hierop in te zetten, lieten we het liever over aan een expert ter zake. NOA-partner 2TEC2 was de perfecte speler om ons hierbij te helpen. En het resultaat mag er zijn.”

Benieuwd naar de nieuwe Loggia Canvas doeken? Ontdek ze in NOA outdoor living. Plan je bezoek

— 05 december 2023 —