Skip to main content

Daikin Altherma 3 F, ontworpen om in elke woning te passen

De keuze van het juiste verwarmingssysteem speelt een steeds belangrijkere rol in de wereld van moderne architectuur en design. De Daikin Altherma 3 F lucht-waterwarmtepomp met geïntegreerde warmwatertank is de ideale oplossing voor gezinnen die op zoek zijn naar een systeem dat zowel verwarmt, koelt als sanitair warm water produceert.

All-in-one systeem…

De Daikin Altherma 3 F lucht-waterwarmtepomp is ontworpen voor gezinnen die behoefte hebben aan verwarming, koeling en sanitair warm water. Met een binnenunit die eenvoudig in de garage of berging wordt geplaatst en een buitenunit, is dit all-in-one systeem de ideale oplossing.

De veelzijdigheid van de Daikin Altherma 3 F komt tot uiting in zijn compatibiliteit met verschillende afgiftesystemen, zoals vloerverwarming, lagetemperatuurradiatoren en warmtepompconvectoren. De warmtepomp maakt gebruik van hernieuwbare energie waardoor het ook zijn steentje bijdraagt tot het milieu.

…met geïntegreerde warmwatertank

De binnenunit van de Daikin Altherma 3 F is uitgerust met een geïntegreerde roestvrij stalen warmwatertank van 180 of 230 liter, waardoor er steeds sanitair warm water beschikbaar is voor een gezin tot 5 personen. In vergelijking met traditionele systemen heeft deze lucht-waterwarmtepomp een kleinere installatieruimte nodig. Deze warmtepomp garandeert niet alleen maximaal comfort voor de bewoners maar minimaliseert ook het energieverbruik.

Talloze mogelijkheden met de buitenunits in Split of HydroSplit

Binnen het Daikin Altherma-gamma zijn er verschillende opties, waaronder buitenunits in Split-uitvoering en HydroSplit. Dankzij de Bluevolution-technologie en compressoren in combinatie met koelmiddel R-32 haalt de warmtepomp een uitstekend seizoensrendement (A+++). Met vermogens variërend van 3,5 kW tot 14 kW, voldoet Daikin bovendien aan alle verwarmings- en warmwaterbehoeften.

Voor nieuwbouwwoningen en energiezuinige renovaties

Is de nieuwbouwwoning voorzien van goede isolatie en vloerverwarming, dan komt de Daikin Altherma perfect tot zijn recht. Ook wie overweegt om zijn gas- of stookolieketel met bestaande radiatoren te vervangen kan kiezen voor deze warmtepomp, die ook de nodige prestaties en comfort bij (middel)hoge afgifte temperaturen kan bieden.

Meer weten? 

Surf naar www.daikin.be en ontdek er alles over de Altherma 3 F lucht-waterwarmtepomp.

— 05 december 2023 —