Skip to main content

Optimaliseer je leefruimte op lange termijn met natuurlijk licht !

VELUX® presenteert de ideale oplossingen om je woonruimte te transformeren

Het begin van het nieuwe jaar is de voorbode van warmer weer en maakt de lentekriebels wakker. Het is de perfecte tijd om je huis te transformeren en optimaal te genieten van de langere dagen dankzij de oplossingen die VELUX® aanbiedt.

Natuurlijk licht geeft karakter aan interieurs, meer nog, het vergroot ze door te spelen met perspectieven. Hoe kan je hier het beste uithalen? Heel eenvoudig, door twee of zelfs drie dakvensters op elkaar af te stemmen. Het vergroot de ruimte, het werkt inspirerend en je voelt je gewoon stukken beter. Natuurlijk licht bespaart ook energie : je beperkt kunstlicht en geniet langer van de zonnestralen om het huis te verwarmen.

VELUX® - als belangrijke speler in de renovatiesector - blijft innoveren met de lancering van de 2in1 en 3in1 dakvensters, het platdakvenster op zonne-energie en de dakkapel 'Ruimte'. De recentste innoverende VELUX®- oplossingen uitgelicht :

2in1 en 3in1 dakvensters voor twee keer zoveel licht en twee keer zoveel horizon... in één eenvoudige installatie

Vandaag lanceert VELUX® 2in1 en 3in1 dakvensters met opening onderaan en bovenaan. Deze nieuwe vensteroplossingen zijn meer dan enkel een nieuwigheid, ze brengen als het ware een revolutie teweeg in het productaanbod door aan ieders behoefte te voldoen: grotere dakvensters met een modern ontwerp, die twee tot drie keer zoveel natuurlijk licht en frisse lucht binnenhalen als een conventioneel venster.

  • VELUX® 2in1 dakvenster met opening bovenaan vanaf € 968 incl. BTW
  • VELUX® 3in1 dakvenster met opening onderaan vanaf € 1.812,58 incl. BTW

Een platdakvenster op zonne-energie voor eenvoudige installatie zonder kabels!

Om comfort en duurzaamheid te combineren, ontwikkelt VELUX® al bijna 20 jaar producten op zonne-energie met als resultaat een technologie die een echte innovatie brengt in de renovatie- en interieurdesignsector.

Dat komt omdat VELUX® dakvensters op zonne-energie de natuurlijke hernieuwbare energie van de zon gebruiken als energiebron, waardoor er geen bedrade stroomaansluiting nodig is. Door gebruik te maken van de kracht van daglicht bieden Solar dakvensters een oplossing die het gebruik van hernieuwbare energie bevordert.

De nieuwe dakkapel 'Ruimte' verlicht je zolder voor optimaal comfort

Op zolder is licht een belangrijke factor, waardoor je de ruimte op natuurlijke wijze optisch kan vergroten. Als er geen openingen in het dak zijn, is het toevoegen van dakramen essentieel om natuurlijk licht binnen te halen. Hoe groter de ramen, hoe aangenamer de sfeer.

VELUX® heeft de nieuwe dakkapel 'Ruimte' ontwikkeld: een ingenieuze oplossing die nieuwe perspectieven biedt voor kamers onder het dak. Hij biedt extra vierkante meters door de helling van het dak een nieuwe vorm te geven, waardoor bewoners rechtop kunnen staan en zich gemakkelijker kunnen verplaatsen in een kamer met een helling. 

  • 150x80 cm: vanaf €2585,77 incl. BTW 150x120 cm: vanaf 3084,29€ incl. BTW
  • 200x60 cm: vanaf 2822,93€ incl. BTW
— 01 april 2024 —